خونه مستقل بگیرم ( با وجود اینکه خرجم با خانوادمه و در آمد ندارم) فک میکنین مستقل بشم خدا برکت میده تو این وضعیت اقتصادی؟
یا اینکه با خانوادم بمونم و پولمو طلا بخرم؟
یه نکته ام بگم اینکه شدیدا دنبال سکوتم و اینجایی ک هستم سکوت نیست و روز بروز اعصابم داره ضعیف تر میشه در حدی که دستم رعشه گرفته و تپش قلب دارم، با خودم میگم تو جهنم برم ولی ساکت باشه :) خانوادم ادمای خوبین و خیلی ساپورت میکنن ولی من دنبال سکوت محضم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بروپیش مشاور و یه مسافرت برو یه جای آروم بروشمال یه جای توریستی خونه یا هتل کرایه کن چند روز ...
خونه داداشم ساکته الان به مامانم گفتم میخوام ی مدت برم اونجا میگه تا بری افسرده تر بشی؟ فک میکنن اگر تنها باشم گرگ میخوره منو مثلا :) نگرانند بیشتر فرو برم تو خودم. در صورتی ک من تو تنهایی رابطه ام با خدا خیلی قوی تر میشه خیلی محکم تر میشم