2777
2789
عنوان

اگه یه پول در حد ۷۰ تومن اومد تو دستم چیکا کنم باش نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 72 پست
کپ منی تو منم حوصله خانوادهندارم سکوت میخوام و من برا عید مستقل میشم😍😍😍😍😍😍

من قبلا حوصله شونو داشتم ی مشکلی برام پیش اومد ک اعصابم ضعیف شده درک نمیکنن سکوت لازمم😭 با اینکه میدونن و ناراحتن برام ولی باز از دستشون در میره. میگم برم پیش داداشم مطمئنم ناراحت میشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم بفکر ارامش خودت باش

هیچی سلامتی نمیشه

اول ارامش

اگه با جدا شدن ارامش پیدا میکنی و اعصابت راحت میشه این کارو بکن حتما

نه ماه انتظارو و یک عمرنگرانی،حس آزاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن،بزرگترین ایثار یک زن است...دخترم دنیامه...
الان بورس قشنگ همه رو بدبخت کرده کفه کفه قیمت هاش. بنظر من سهام بخر. توی بورس وقتی همه نا امیدن ومیف ...

من واقعا هیچی ازش نمیفهمم حساب کتابم ضعیفه خودم تپش قلب دارم خیلیا اصرار کردن نرفتم 

من قبلا حوصله شونو داشتم ی مشکلی برام پیش اومد ک اعصابم ضعیف شده درک نمیکنن سکوت لازمم😭 با اینکه می ...

من درکت میکنم کاملا منم مشکلی دارم برای همین اصلا حوصله آدمیزاد ندارم و خونه ما هم شبیه کاروانسرا هست هرروز فامیل میان و میرن. برو مستقل شو و شاغلم بشو .

قرص میده نمیخوام قرصی شم 

روان پزشک قرص میده 

روانشناس قرص نمیده

شما باید بری دکتر اعصاب

قرص بده مگ چه اشکالی داره؟؟؟ 

ی مدت میخوری خوب میشی

همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته  هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................!  قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞
من واقعا هیچی ازش نمیفهمم حساب کتابم ضعیفه خودم تپش قلب دارم خیلیا اصرار کردن نرفتم 

عیبی نداره یاد میگیری. هم سرت گرم میشه وهم سود میکنی. ولی باید به دید بلند مدت نگاه کنی. 6 ماه یا یک سال تا سود کنی

کاربر:آقا
من الان میرم اون روان پزشکه توبرو مشاوره بهت فقط تمرین میده وحرف میزنین من خودشیفتگی دارم واقعا یکما ...

میدونی چیه من ی ذره مغرورم جز شارژ و اینترنت برای مخارجم پول نمیگیرم از خانوادم مگر اصرار کنن ... حالا برای مشاوره که چند سال پیش جلسه ای ۴۰ تومن میگرفتن الان بنظرت چقد میگیرن؟ وای اینقد ضعف روحی پیدا کردم ک از دست زدن ب هرکاری هراس دارم و در عین حال اینقد غرور دارم دوس ندارم از خانواده م پول بگیرم .. تا الان فقط ۱ بار رو زدم اونم چون قسط دارم عقب افتاده بود مجبور شدم

میدونی چیه من ی ذره مغرورم جز شارژ و اینترنت برای مخارجم پول نمیگیرم از خانوادم مگر اصرار کنن ... حا ...

ساعتی۱۰۰میدم من هرباردوساعت میرم حدوداماهی یکبار

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم 
روان پزشک قرص میده  روانشناس قرص نمیده شما باید بری دکتر اعصاب قرص بده مگ چه اشکالی داره؟؟؟& ...

تو دوست و آشنا عاقبت کسایی ک پیش روان پزشک قرص خوردن رو دیدم. معتاد شدن بهش یکیشون اومد ترک کنه کارش کشید ب بیمارستان دکترش دعواش کرده بود ک چرا سرخود ترک کردی. من جز ضعف اعصاب مشکلی ندارم اگر توی سکوت باشم خیلی خیلی خیلی مثبتم