2777
2789
عنوان

به نظرتون من حسودم

73 بازدید | 8 پست

من با برادرشوهرم خیلی مودب و سنگین حرف میزنم، شوخی هم در حد معمولی و کم. ولی جاریم که از شوهرم کوچیکتره ، خیلی صمیمی باهاش میحرفه. شوخی و خنده. احساس میکنم شوهرمو یه جور دیگه ای قبول داره. خب من انتظار دارم همونقدر که من با شوهرش سنگینم اونم سنگین باشه

به نظرتون من حسودم و دیگه خیلی حساس بازی درمیارم یا شما هم به جام باشین ته دلتون ناراحت میشین؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجردم ولی کلا خوشم نمیاد زنی با شوهرم خوش و بش کنه

بخیر از مادر خواهرش

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

شما شخصیتت اینجوریه

اونم مدلش فرق داره

من جاری زیاد دارم

یکیش میبینی کم حرفه یکیش معمولیه

ولی من با همه اوکی ام و اهل شوخی و خنده

دلیل بر ناراحتی نیست

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

منم باشم ناراحت میشم.. منم با برادرشوهرم جز سلام علیک و حرفای مهم حرف نمیزنم کلا دوس ندارم کسی هم با ...

حالا شانس من، منم اینقدر سنگین و بدون حاشیه م.

اونوقت جاریم خیلی ریلکس و راحت و بی رودرواسی. گاهی فک میکنم نکنه من زیاد سخت میگیرم.  البته بحثم پوشش نیستا. هردومون تقریبا لباس پوشیدنمون متعادله