2777
2789
اخه توهم هر دوشو داری عزیزم دوستمم داشت ک مثبت شد شکر خدا

باور کن به اینا نیست اگه داشتن اینا باعث مثبت شدن صددرصدی میشد همه ی دکترا تجویز میکردن همه چی دست خداست ان شاالله که خواست دلمون با خواست خدا یکی بشه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور کن به اینا نیست اگه داشتن اینا باعث مثبت شدن صددرصدی میشد همه ی دکترا تجویز میکردن همه چی دست خ ...

درسته.الهی امین

عزبزم تو سنگینی سینه و درد سینه داری؟

..
سلام اسی جان خوشبختم منم پنجمین روز انتقالمه  ان شاالله که مثبت شیم و دلمون شاد شه

سلام گلم. ان شاءالله که این ماه باردار بشین . منم ۱۶ دی انتقال داشتم. شما جنین فریز داشتی؟ یا بلافاصله انتقال جنین انجام دادین؟

عزیزم کاش شما هم بیاین جواب تستتون رو بگین که منم دلم خوش بشه

سلام گلم. ان شاءالله که این ماه باردار بشین . منم ۱۶ دی انتقال داشتم. شما جنین فریز داشتی؟ یا بلافاص ...

سلام گلم بله من جنین فریز انتقال دادم دو ماه از پانکچرم فاصله افتاد

امروز صبح روز ۱۱ انتقالم بود یه دونه بیبی گذاشتم درجا مثبت شد😍 دیگه تا شنبه باید صبر کنم آزمایش بدم ببینم چی میشه

اصلا استرس نداشته باش که سمه و دعا و قرآن زیاد بخون

سلام گلم بله من جنین فریز انتقال دادم دو ماه از پانکچرم فاصله افتاد امروز صبح روز ۱۱ انتقالم بود یه ...

واااااای عزیزم خداروشکر

خیلیییییی خوشحال شدم.قوت قلب گرفتم

من میترسم بیبی بزارم😢

..
ان شاءالله که استارتر عزیز هم بیاد و خبر مثبت شدن تستش رو بده❤ ان شاءالله هر کی آرزوی مامان شدن دار ...

ممنونم عزیزم.ان شالله باهم خوشحال بشیم..حتما خبر میدم...محتاج دعاتونم...ان شالله باهم

علائم داری عزیزم؟

..
واااااای عزیزم خداروشکر خیلیییییی خوشحال شدم.قوت قلب گرفتم من میترسم بیبی بزارم😢

ممنونم عزیزدلم ان شاالله که همه ی انتقالیا مثبتن به امید خدا 

دعا کن همه چی برام خوب پیش بره تا آزمایش ندم دلم آروم نمیگیره

عزیزم درسته بیبی من مثبت شد ولی الان که فکر میکنم کلا خامی کردم روز ۱۱ گذاشتم اگه خدای نکرده منفی میشدم خودمو میباختم شما فعلا نزن ان شاالله مستقیم برو آزمایش که حتما مثبتی

واااای خدااا چه خوب❤ خدا رو شکر خییییلی خوشحالم کردی

ممنونم عزیزم ان شاالله که شما و استارتر عزیز هم میاین همین جا خبر مثبت شدنتونو میدین و باهم ذوق میکنیم😍💕💕