2777
2789

دوروزه که هیچی نخورده 

فقط می‌خوابه

آنقدر ضعیف شده که حتی نمیتونه سر پا وایسته 

صداش هم به زور درمیاد 

تو رو خدا اگر چیزی میدونید بگید چیکار کنم 

بهش استامینوفن بدم ؟ 

در واقع گربه خونگی نیست و نخریدمش تو کوچه مون بود مادر نداشت آوردمش تو حیاطمون براش یه خونه کوچولو درست کردم 

پدرم حتی مخالفه نگه داشتن گربه ست چه برسه به اینکه ببرمش دامپزشکی 

تو رو خدا اگر چیزی میدونید بگید وگرنه تلف میشه 😢

خطرناک ترین مردم کسی است که فهمش کم ؛ و اعتقاداتش بسیار است .. آنتوان چخوف ؛🌱🫴🏼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه باید مشخص بشه مشکلش چیه. می خوای ماست بده ببین می خوره؟

دادم بهش کمی خورد 😮‍💨

استامینوفن بدی میمیره کدوم شهری ؟؟میتونی تو خصوصی بگی برات تو گروه های حمایتی آگهی بذارم ؟؟؟

خیلی ممنون دیگه نیازی نیست 💔

نه عزیزم تموم کرد کلا

ای وااای طفلک.   واسه ما هم بالا می آورد.دائم.  بردم دکتر طفلک دوتا آمپول زد. اومد کمی بهتر شد. دوباره روز بعد حالش بد شد و داشت بدتر می شد. باز بردم دکتر. اینبار براش سرم وصل کرد. و پنج شش تا آمپول تو سرم زد. آوردیم خونه. دیدیم تغییری نکرده. و روز به روز بدتر شد. ۴ روز طول کشید. زبون بسته ۴ روز عذاب کشید تا مُرد. واسه شما بهتر بوده دوروز

عیب نداره.   می گن اگه گربه تو خونه بمیره   قضا وبلای خودت یا اهالی خونه افتاده به جونش 

البته یه گربه دیگه داریم. که اون مریض شد  بار اول دکتر بردیم. بدتر شد.   بار دوم با سرم خوب شد.  گفتیم اینم شاید مثل همون باشه. ولی این متاسفانه نموند😔

خیلی ممنون دیگه نیازی نیست 💔

چند وقتش بود ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

باید تو این دوروز به فکرش میفتادی حداقل می‌رفتی خودت دامپزشکی بدون اینکه کسی بفهمه مشاوره می‌گرفتی و ...

😭😭😭خودمم حس میکنم چون کم کاری کردم تموم کرد 

بخدا از صبح این فکر داره میخوره مغزم رو 

ولی از یه طرف هم آخه من مگه چند بار گربه داشتم بدونم این چیزا رو 

به خدا تا دیروز خیلی حالش بهتر بود امروز صبح دیدم دیگه بلند نمیشه کلا 

دامپزشکی هم اون سر شهره که البته اونم با گوگل مپ پیدا کرم