2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبی سلامتی عزیزم‌ ..چه کردی

سلام عزیزم، ممنونم گلم، شکر خدا من خوبم، شما در چه حالین؟

سال نو مبارک 😘

راستش من یه جنین داشتم که توی دی ماه منتقل کردم، ولی متاسفانه تستم مثبت نشد، دماغ سوخته شدم😅

شما چه کردید؟ 

سلام خوبی سلامتی عزیزم‌ ..چه کردی

امیدوارم که شما بر خلاف من خبرهای خوب خوب داشته باشی😙

من فعلا که دارم طبیعی اقدام میکنم، اگه نشه، یکی دو ماه دیگه میرم برای تخمک کشی مجدد ان شاءالله 

دخترم دیگه بزرگ شده، وقت دومیه

سلام عزیزم، ممنونم گلم، شکر خدا من خوبم، شما در چه حالین؟ سال نو مبارک 😘 راستش من یه جنین داشتم ک ...

ممنون عزیزم.سال نو‌شماهم مبارک..انشالله دلت نسوزه..همه چی درست میشه..خدا دختر گلت حفظکنه..منم اذر ماه انجام دادم مثبت شد و دوباره مثل انتقال قبلی رشد نکرد و سقط شد..به سونو گرافی هم نرسید

..
امیدوارم که شما بر خلاف من خبرهای خوب خوب داشته باشی😙 من فعلا که دارم طبیعی اقدام میکنم، اگه نش ...

انشالله خیره..افرین به درایت شما...من که پاک خسته و نا امید شدم....دیگه هرچی خدا بخواد..

..
ممنون عزیزم.سال نو‌شماهم مبارک..انشالله دلت نسوزه..همه چی درست میشه..خدا دختر گلت حفظکنه..منم اذر ما ...

ای بابا☹ توکل بخدا، ان شاءالله که خیره

حالا خدا رو شکر شما جنین زیاد دارین و از این‌ بابت خیالتون راحته

ان شاءالله به موقع اش خدا به شنا هم بچه های سالم و صالح و خوشگل میده ❤

انشالله خیره..افرین به درایت شما...من که پاک خسته و نا امید شدم....دیگه هرچی خدا بخواد..

میدونم خیلی سخت و ناراحت کننده است، چون خودم تجربه اش کردم ولی ناامید و خسته نشین، مطمئن باشین خدا حواسش هست و به موقعش دلتونو شاد میکنه

چه چیزی بگم انرژی بگیرید: خانم برادر همکارم، ۱۵ ساله که بچه دار نمیشه، کلی درمان و چند بار آی وی اف کرده بود، توی آخرین آی وی اف فقط تونسته بودن یه تخمک ازش بگیرن که اونم تستش مثبت نشد، دکتر بهش گفته بود داری یائسه میشی!

این طفلک هم بیخیال بچه شده بود، چند وقت پیش بعد از دو سه ماه که مریود نشده بود، فهمیدن که طبیعی حامله شده و الان نزدیک ۴ ماهه حامله است😍

اگه خدا بخواد هر غیر ممکنی ممکن میشه

ای بابا☹ توکل بخدا، ان شاءالله که خیره حالا خدا رو شکر شما جنین زیاد دارین و از این‌ بابت خیالتو ...

درسته جنین دارم

اما هر شکست واقعا برای ادم سخته

و طی کردن دوباره این پروسه سخت با همه استرسش

انشالله خدا حدااقل یدونه رو به همه بده فقط در حد چشیدن طعم مادر شدن

..