2777
2789
سلام عزیزم الهیییییی مامان شده باشی چندمین بارته و علائمت چیه

ان شاالله که با هم 

والا من دفعه اولمه 

علایم هم کم وبیش دارم ولی میگن اثر داروهاس نباید دل بست بهشون

شما چی علایم داری؟ چند تا جنین انتقال دادی؟ سه روزه یا پنج روزه؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ان شاالله که با هم  والا من دفعه اولمه  علایم هم کم وبیش دارم ولی میگن اثر داروهاس نباید ...

اره من دفعه پیشم همین علائم کم و داشتم.نمیشه دلخوش بود.دوتا سه روزه

کلا 4 تا داشتم.دوتا 6 ماه پیش

دوتا هم حالا

مرکز ابن سینا کرج

داروهات الان چیه و چند سالته

..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من دفعه پیشم همین علائم کم و داشتم.نمیشه دلخوش بود.دوتا سه روزه کلا 4 تا داشتم.دوتا 6 ماه پیش ...

ان شاالله که مثبتی عزیزم 

منم سه تا سه روزه

من تبریز انجام  دادم ۲۷ سالمه شما چند سالتونه؟ مشکلتون چیه؟

من استرادیول و شیاف پروژسترون و دوفاستون و انوکسا و آسپرین و امگا۳ و ویتامین ای و اسید فولیک و متفورمین دارم

ان شاالله که مثبتی عزیزم  منم سه تا سه روزه من تبریز انجام  دادم ۲۷ سالمه شما چند سالتون ...

همچنین عزیزم.چون یبار منفی شدم دلهره دارم

33 سالم

استرادیول.شیاف پروژسترون.امپول پروژسترون هر دو روز.اسید فولیک خارجی.اسپرین.امکا3.ویتامین د3 ویتامین ای.مولتی ویتانین

..
همچنین عزیزم.چون یبار منفی شدم دلهره دارم 33 سالم استرادیول.شیاف پروژسترون.امپول پروژسترون هر دو ر ...

این دفعه با اون د

به نظرت کی بیبی چک بذاریم که نشون بده؟

راستی استراحتت در چه حده؟ چیا میخوری نشاسته و اینجور چیزا خوردی؟

انوکسا چیه و چرا بمن ندادن

انوکسا آمپول زیرجلدیه من دور ناف میزنم.. داروی ضدانعقادیه 

والا دکتر من به همه مریضاش میده چه اونایی که مشکل دارن چه اونایی که ندارن

نگران نباش حتما دکترت صلاح نتونسته بده.آسپرین داری؟

به نظرت کی بیبی چک بذاریم که نشون بده؟ راستی استراحتت در چه حده؟ چیا میخوری نشاسته و اینجور چیزا خو ...

اصلا بیبی نزار بنظرم.من تاپیک قبلیام هست بیبی مثبت و ازمایش منفی شدم...داغون شدم.دفعه پیش استراحت نداشتم الان 5 روره خونه مامی خوابیدم.نشاسته تو اب هر روز.مربا. به روزی سه بار میخورم.ماکارونی سی ب

..
اصلا بیبی نزار بنظرم.من تاپیک قبلیام هست بیبی مثبت و ازمایش منفی شدم...داغون شدم.دفعه پیش استراحت ند ...

فکر نکنم تا اون موقع تحمل کنم و نزنم😒

منم بیشتر استراحت میکنم و بعضی وقتا کارای سبکمو انجام میدم

عزیزم سعی کن استراحت مطلق نباشی زیادش خوب نیست خون رسانی به رحم نباشه جنین رشد نمیکنه

فکر نکنم تا اون موقع تحمل کنم و نزنم😒 منم بیشتر استراحت میکنم و بعضی وقتا کارای سبکمو انجام میدم ...

نه مطلق نیستم..

پس بزار بیبی ان شالله مثبته

دهم ب بعد بزار

..