2777
2789
عنوان

کمردرد و دردای پریودی در هفته ۱۵ بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 10970 بازدید | 54 پست
خدا جون کمکمون میکنه..امیدت به خدا باشه اللهم صلی علی محمد و ال محمد برای خودتو فسقلیت❤ دردات هنوز ...

ممنونم منم برات صلوات فرستادم .این دردای پریودی بده استرس اوره بقیه چیزا عادی باشه مشکلی نیس😣

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما درد پریودیت خوب شد؟یا کار خاصی براش انجام دادی؟چون منم دقیقا هفته پونزده هستم،دیروز یکم لباس جابه جا کردم از اون موقع درد پریودی میاد و میره 

خیلی نگرانم شوهرم میگه بریم سونو،چون تهوعم هم دو سه روزه خیلی کم شده🥺

برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین
عزیزم شما درد پریودیت خوب شد؟یا کار خاصی براش انجام دادی؟چون منم دقیقا هفته پونزده هستم،دیروز یکم لب ...

گلم من از همون هفته تا الان دارم هرشب شیاف فرتیژست میزارم مقعدی بهتره وقتی استراحت میکنم ولی بلند شم یکم کار کنم بازم کمردرد میگیرم😣

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
منم ميزارم

خیلی استراحت کن البته تو هفته های ۱۴ ۱۵ رحم داره از لگن میاد بالا دردا طبیعیه باید استراحت کنی فقط 

خیلی استراحت کن البته تو هفته های ۱۴ ۱۵ رحم داره از لگن میاد بالا دردا طبیعیه باید استراحت کنی فقط&n ...

اميدوارم طبيعي باشه

يه خانومي تو ني ني سايت بهم گفت علائم زايمان زودرسه!انقدر ترسيدم از اون موقع

اميدوارم طبيعي باشه يه خانومي تو ني ني سايت بهم گفت علائم زايمان زودرسه!انقدر ترسيدم از اون موقع

نبابا این دردا طبیعیه اگه با استراحت خوب بشه ببین نفخ ام خیلی تاثیر دارا تو درد ..من الان هفته ۱۹ هفته و ۱روزم از صبحه کمردرد دارم شیاف گذاشتم بهترشد الان چایی خوردم باز دلدرد گرفتم😐😥😥😥دکترمم وقت نمیده برم پیشش

نبابا این دردا طبیعیه اگه با استراحت خوب بشه ببین نفخ ام خیلی تاثیر دارا تو درد ..من الان هفته ۱۹ هف ...

خودمم يه موقع هايي تشخيص نميدم باده يا درد،به هر حال با فعاليت بدتر ميشه!و متاسفانه كاري هم نكنم بايد غذا رو درست كنم ديگه!حالا كم تر از سه هفته ديگه آنومالي

دعا كنيم براي هم،خيلي سختي كشيدم ☹️

خودمم يه موقع هايي تشخيص نميدم باده يا درد،به هر حال با فعاليت بدتر ميشه!و متاسفانه كاري هم نكنم باي ...

انشالله ک بری و خبر خوش بدی بهمون جنسیت جوجه رو هم بیا بگو😍برای هم خیلییی دعا کنیم واقعاا محتاجیم ب دعا انشالله همه باردارا بسلامتی بارشونو زمین بزارن بدون استرس این دوران طی بشه

انشالله ک بری و خبر خوش بدی بهمون جنسیت جوجه رو هم بیا بگو😍برای هم خیلییی دعا کنیم واقعاا محتاجیم ب ...

مرسی دوستم،حسم میگه دختره تا حالا خدا ببینیم چی میخواد

نی نی شما چیه به سلامتی؟

خوش به حالت که آنومالی و رفتی ،من انقدر فکرهای منفی میکنم که نگو

مرسی دوستم،حسم میگه دختره تا حالا خدا ببینیم چی میخواد نی نی شما چیه به سلامتی؟ خوش به حالت که آنو ...

فداات هرچی حست بگه همونه نی نی من پسره.اره دوبارم رفتم انومالی دفعه دوم گفت اب دورش زیاده ازمایش دادم فهمیدم تیروئیدم کمکار شده دکتر قرصمو بیشتر کرد خیلیییی نگرانم خیلبیی توروخدا دعا کن سری بعد برم سونو بگه نرمال شده ابش بخدا شبا خواب ندارم😥

فداات هرچی حست بگه همونه نی نی من پسره.اره دوبارم رفتم انومالی دفعه دوم گفت اب دورش زیاده ازمایش داد ...

عزیزم ای جانم آقا پسر گل 😍😍

مایع ریاد باشه حل میشه،کم باشه نگرانیش بیشتره،ایشالا اینسری که بری همه چی نرمال و عالیه😍

گفتن باید مایعات کمتر بخوری؟

برای دردات دکتر نگفته قرص ضد انقباض بخوری؟

یه خانم تو نی نی سایت به من گفت درد پریودی داشته باشی دکتر بهت قرص و آمپول میده ،به دکترم پیام دادم ولی متاسفانه هنوز جواب نداده،وقتی هم که داده بهم بعد سونو آنومالیه

عزیزم ای جانم آقا پسر گل 😍😍 مایع ریاد باشه حل میشه،کم باشه نگرانیش بیشتره،ایشالا اینسری که بری هم ...

نگفت ولی خودم مایعات کم کردم چون خیاییییی اب میخوردم همش توالت بودم الان نرمال شدم😅والا من هروقت چیز نفخ دار خوردم درد گرفتم و اینکه سرما بخوره ب کمر و دل خیلی بده من شب پنجره اتاق باز بوده دم صبح باد خورده بود دلم دیروز چایی نبات خوردم کنار بخاری نشستم بهتر شدم الانم دارم هرشب شیاف میزارم

نگفت ولی خودم مایعات کم کردم چون خیاییییی اب میخوردم همش توالت بودم الان نرمال شدم😅والا من هروقت چی ...

فقط شیاف میزاری؟

من یه سقط کردم تو 18 هفته!جنینم مشکل داشت

برای همین همش افکار منفی دارم