2777
2789
عنوان

دوستم یجوری شده😐

183 بازدید | 24 پست

اون رفت دانشگاه غیر انتفاعی میکرو میخونه یک روز در میان بهم پیام میده کاش پشت نمیموندی و ...

میگه وای استرس دارم چجوری برم دانشگاه و ‌‌‌‌‌... کلا انرژیمو میگیره برا درس خوندن

امروز صب پروفایلمو عوض کردم اومده پیام داده نوشته پروفایلت با فیل...تره ؟ نوشتم اره 

نوشته من عکس با فیلت ..ر ندارم همه بهم میگن همینطوری خوشگلی 😐😐😐😐😐

جواب میدادی فک نکنم😂 

توم حالشو بگیر خب

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب میدادی فک نکنم😂 توم حالشو بگیر خب

خب من چی بگم‌بش😐 

اصلا اینطوری ندیده بودیم کسی خوردم کنه

در حالی ک من از اون خیلی خیلی خوشگل ترم یعنی بیرون رفتنی همه از من تعریف میکنن یا چندین بار اومدن جلو چشش بهم درخواست دادن...

منم عکس با مهدی احمدوند زیاد دارم گذاشتم پشت زمینه کامپیوترم همکارم میگفت که فتوشاپه 

رفت یکاره اون عکس مهدی احمدوند پیدا کنه بگه فتوشاپ کردی یکی دیگه پیدا کرده بود با لباس دیگه میگفت همین عکسشه تو فتوشاپ کردی 

منم کلا عکسه رو برداشتم 

و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران … نمیدونستید بدونید گلم  

بهت حسودیش میشه و میخواد یه چیزی ازت پیدا کنه که بتونه بگه اره من از تو بهترم

اخه چرا ب من حسودی کنه دانشگاه رفت من نرفتم پشت موندم بخاطر پزشکی وگرنه رشته ای که میخونه قبولم میشدم خودم نرفتم

چقدر خز و خیله

ارتباطتو باهاش کم کن

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

دوستت خیلی پیک می و تاکسیک عهسالی که پشت کنکور موندم تمام دوستای تاکسیکم رو حذف کردم و بهترین کار رو ...

🥲متاسفانه این از دقتی ۶ ماهگی بودم باهمیم مامانامون دوستن باباهامونم رفیقن تقریبا این اصلا اینطوری نبود نمیدونم چرا اینکارارو میکنه

خب من چی بگم‌بش😐 اصلا اینطوری ندیده بودیم کسی خوردم کنهدر حالی ک من از اون خیلی خیلی خوشگل ترم یعنی ...

خب عزیزم دارم میگم بهت ، جواب میدادی فک نکنم احتمالا خواستن خرت کنن ، هرجور باهات برخورد میکنه همون‌طور برخورد کن 

میگه پشت کنکور نمی‌موندی بگو میخوام روزانه برم وگرنه ازاد و غیره رو بقال سر کوچمون هم می‌تونه بره 

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

میکروبیولوژی اونم دانشگاه غیرانتفاعی؟؟! 😂😂😂😂😂😂😂بگو ریدی ابم قطه

😂🤦🏻‍♀️ب من چه آخه فقط از من بکشه بیرون 

۲ روز یکبار پیام میده یا زنگ میزنه ک چجور لباسی خوبه برا دانشگاه😑🤦🏻‍♀️