2777
2789
عنوان

کمردرد و دردای پریودی در هفته ۱۵ بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 10972 بازدید | 54 پست
والا چی بگم طبیعیه ی کمش اما سعی کن به پشت نخابی خوب نیس. 

ااا تو این هفته ب پشت نخابم؟؟؟میگن تا ۲۰ هفته ک میشه

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش عزیزم این دردا طبیعیه  شیاف ک بذاری این کارا هم بکنی دیگ درد نداری خیلی خوبه هر ...

روزی یکی بزارم کافیه؟؟

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
بنظرت برم حموم بدتر میشع یا بهتر؟

بد تر عزیزم

حموم میری باید سریع بیای بیرون

فضای حموم هم نباید زیاد گرم باشه

بنظرم شکمتو با شال ببند

استراحت کن

سعی کن ب راست یا چپ بخوابی

میفهمم راسته راحت تره برات منم همین حسو داشتم

اما ماه های بعدی اذیت میشی بخاطر اینکه الان مدام راسته میخوابی

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
منم صبح دل درد پریودی داشتم سیزده هفتمه خ نگرانم شیاف هم از اول بارداری دارم استفاده میکنم

چرا تو این هفته ها این دردا میاد اخه😣😣😣😣

خب نرم ولش کن🙂ی صلوات بفرس خوب شم دارم میترسم دیگه

چشم گلم. نترس طبیعیه. ی کوچولو ی چیز بذار گرم شه ببند دور کمرت شل. سفت نبندیا. بهتر میشی

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
روزی یکی بزارم کافیه؟؟

الان ک درد داری روزی یکی بذار

دردت ک اوکی شد برای اطمینان یک روز درمیون بذار

از زایمان زودرس هم جلو گیری میکنه

چشم گلم. نترس طبیعیه. ی کوچولو ی چیز بذار گرم شه ببند دور کمرت شل. سفت نبندیا. بهتر میشی

باووشه مرسی😍

ااا تو این هفته ب پشت نخابم؟؟؟میگن تا ۲۰ هفته ک میشه

خب بهتره نخابی. خونرسانی به بچه وقتی به پهلو به خصوص پهلو چپ باشی بهتره. هفته های بالاتر بیشتر به خاطر بندناف میگن نخابین

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
الان ک درد داری روزی یکی بذار دردت ک اوکی شد برای اطمینان یک روز درمیون بذار از زایمان زودرس هم جل ...

چشم ممنون دعا کن واسم بچمو سالم بغل کنم توروخدا

قربونت. ان شاءالله همشون سالم میان بغلمون

انشالله دعا کن واسم

چشم ممنون دعا کن واسم بچمو سالم بغل کنم توروخدا

خدا جون کمکمون میکنه..امیدت به خدا باشه

اللهم صلی علی محمد و ال محمد برای خودتو فسقلیت❤

دردات هنوز شرو میشه

خودتو اماده کن😅🤦