98mamani مدیر عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 4258 عنوان کمردرد و دردای پریودی در هفته ۱۵ بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 10972 بازدید | 54 پست سلام کسی تجربه ای داره؟تا دیشب خوب بودم یکم ظرف شستم حدودا ۱۵دقیقه سرپا بودم بعدش کمردرد و دردای پریودی گرفتم تا الان شدید نیس ولی مداوم هست چیکار کنم .شیاف یزارم خوب میشه؟؟ خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷 1399/10/17 | 13:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
98mamani مدیر استارتر عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 4258 والا چی بگم طبیعیه ی کمش اما سعی کن به پشت نخابی خوب نیس. ااا تو این هفته ب پشت نخابم؟؟؟میگن تا ۲۰ هفته ک میشه خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
98mamani مدیر استارتر عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 4258 نگران نباش عزیزم این دردا طبیعیه شیاف ک بذاری این کارا هم بکنی دیگ درد نداری خیلی خوبه هر ... روزی یکی بزارم کافیه؟؟ خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
fateme_mah_z_d عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 7782 بنظرت برم حموم بدتر میشع یا بهتر؟ بد تر عزیزمحموم میری باید سریع بیای بیرونفضای حموم هم نباید زیاد گرم باشهبنظرم شکمتو با شال ببنداستراحت کنسعی کن ب راست یا چپ بخوابیمیفهمم راسته راحت تره برات منم همین حسو داشتماما ماه های بعدی اذیت میشی بخاطر اینکه الان مدام راسته میخوابی ۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
98mamani مدیر استارتر عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 4258 منم صبح دل درد پریودی داشتم سیزده هفتمه خ نگرانم شیاف هم از اول بارداری دارم استفاده میکنم چرا تو این هفته ها این دردا میاد اخه😣😣😣😣 خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
mhf عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 خب نرم ولش کن🙂ی صلوات بفرس خوب شم دارم میترسم دیگه چشم گلم. نترس طبیعیه. ی کوچولو ی چیز بذار گرم شه ببند دور کمرت شل. سفت نبندیا. بهتر میشی میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
98mamani مدیر استارتر عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 4258 حاملگی سخته؟ اوووف خیلی خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
fateme_mah_z_d عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 7782 روزی یکی بزارم کافیه؟؟ الان ک درد داری روزی یکی بذاردردت ک اوکی شد برای اطمینان یک روز درمیون بذاراز زایمان زودرس هم جلو گیری میکنه ۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
98mamani مدیر استارتر عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 4258 چشم گلم. نترس طبیعیه. ی کوچولو ی چیز بذار گرم شه ببند دور کمرت شل. سفت نبندیا. بهتر میشی باووشه مرسی😍 خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
۱۳۶۹ع عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 4022 چرا تو این هفته ها این دردا میاد اخه😣😣😣😣 نمیدونم خدا خودش کمکمون کنه خدایا مواظب دخترم باش
mhf عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 ااا تو این هفته ب پشت نخابم؟؟؟میگن تا ۲۰ هفته ک میشه خب بهتره نخابی. خونرسانی به بچه وقتی به پهلو به خصوص پهلو چپ باشی بهتره. هفته های بالاتر بیشتر به خاطر بندناف میگن نخابین میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
98mamani مدیر استارتر عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 4258 الان ک درد داری روزی یکی بذار دردت ک اوکی شد برای اطمینان یک روز درمیون بذار از زایمان زودرس هم جل ... چشم ممنون دعا کن واسم بچمو سالم بغل کنم توروخدا خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
mhf عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 باووشه مرسی😍 قربونت. ان شاءالله همشون سالم میان بغلمون میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
98mamani مدیر استارتر عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 4258 قربونت. ان شاءالله همشون سالم میان بغلمون انشالله دعا کن واسم خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
fateme_mah_z_d عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 7782 چشم ممنون دعا کن واسم بچمو سالم بغل کنم توروخدا خدا جون کمکمون میکنه..امیدت به خدا باشهاللهم صلی علی محمد و ال محمد برای خودتو فسقلیت❤دردات هنوز شرو میشهخودتو اماده کن😅🤦 ۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍