2777
2789
عنوان

کمردرد و دردای پریودی در هفته ۱۵ بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 10972 بازدید | 54 پست
فقط شیاف میزاری؟ من یه سقط کردم تو 18 هفته!جنینم مشکل داشت برای همین همش افکار منفی دارم

چ مشکلی؟منم پارسال ی دوقلو داشتم یکیش مشکل داشت سقط شدن تو ۲۲ هفته منم استرس دارم ولی سپردم بخدا نگران نباش قرار نیس ی اتفاق تلخ دوبار تکرار بشه

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
چ مشکلی؟منم پارسال ی دوقلو داشتم یکیش مشکل داشت سقط شدن تو ۲۲ هفته منم استرس دارم ولی سپردم بخدا نگر ...

مغزش کامل تشکیل نشده بود،گفتن باید سقط کنم!خیلی سخته،شما چرا؟

خداروشکر شما آنومالی رو‌ گذروندی خیالت راحت تر شده

برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مغزش کامل تشکیل نشده بود،گفتن باید سقط کنم!خیلی سخته،شما چرا؟ خداروشکر شما آنومالی رو‌ گذروندی خیال ...

واسه منم همون مشکل بود.فولیک اسید ۵ خوردی؟؟نگران نباش خدا بزرگه

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
واسه منم همون مشکل بود.فولیک اسید ۵ خوردی؟؟نگران نباش خدا بزرگه

مشکلم اسید فولیک نبود!من فولیک اسیدم زیاد بود تو آزمایش

یک روز در میونش کردم تو این بارداری

برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین
چ مشکلی؟منم پارسال ی دوقلو داشتم یکیش مشکل داشت سقط شدن تو ۲۲ هفته منم استرس دارم ولی سپردم بخدا نگر ...

عزیزم صلوات حضرت فاطمه زهرا رو مدام بخون 

سوره حجرات و قلم  و چهار قل از سقط جلوگیری میکنه