2777
2789
عنوان

عقد هستیم برای شب یلدا نمی‌تونیم طلا بخریم

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 45 پست
یه گردنبند ونکلیف بخرید زیادم درنمیاد

عزیزم یه سرویس طلا مادرش عقد داده، یدونه نیم ست بزرگ خودش کادو داده دوباره یه گردنبند قلبی تولدم دیگه کلا گردنبند کنسله 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاخره وقتی ازدواج کردن

هر دو خانواده وضع مالی همدیگه رو دیدن درسته!؟

خب

وضع اقتصاد مملکتم ک مشخصه

هر آنچه ک در توانتون دارید بذارید

پسر به دختر خانم بگه ایشالا بعدا جبران میکنیم

بعد طلا حالا النگو نه

اگر پولش هست یه چیز ظریف بگیرید

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خب النگو هم میگی نمیتونه

النگو زیر پنج گرم خیلی نازکه می‌شکنه انگار من کلا چون می‌خوایم خونه بخریم میخواستم طلا رو کنسل کنم بعدش دوباره عید نوروز عیدی باید بیارم گرونه نمیشه عین قدیم هی طلا برد

با ۶۰ تومنی که گفتید، فرق داره. بقیه ی چیزای تزیینی و تنقلاتی و خیلی سبک تر می تونید بگیرید.

درسته.من دیده بودم هر مناسبت النگو میبرن ولی اون موند قدیم طلا رو باید دیگه از دور دید 😭

خوب بنده خداها خوب طلا دادن بهت دستشونم درد نکنه عیب نداره یه پالتو و شیرینی و در حد یک کیلو آجیل در ...

یه گوشواره پونزده تومنی اینا بخرم بده؟فامیلای احمقمون نکن چی گوشواره آورده بودن؟ گوشواره های که دارم برای روزمره زیادی بزرگن