2777
2789
عنوان

به نظر شما زنگ بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 44 پست
اره یهو تحریکت میکنه بدگویی برادرشوهرتو و خانوادش صد در صد میکنه تو ام چه گوش بدی چه حرف بزنی ممکنه ...

راست میگی ما کلا وقتی که همدیگر رو میدیدیم جز حرفای معمولی چیز دیگه ای نمی گفتیم 

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داشته تو رو دنبال می کرده 🤣 آدمایی که بدخواه دیگرانند باید خودشون بلا سرشون بیاد الهی آمین

داشته تو رو دک می کرده. کیبوردم سر خود کلمه اصلاح می کنه.

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
اووو پس اصلا زنگ نزنا

الان که فک میکنم میگم راست میگی 

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
من راضی نیستم تازه وقتی برگشتیم تو زندگی شوهرم گفت به شوهرشو مامانم میگم چیا گفته گفتم نه نگو زندگیش ...

باید می گفت شوهرت. شما نباید بذاری جاری بهت آسیب بزنه. چون اون به موقعش آسیبش رو وارد می کنه. دل نسوزون براش

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
پس اصلا زنگ نزن مطمن باش الان اون اعصابش خیلی خورده هر چیزی ممکنه بگه

اون از اینکه جدا شده خیلی خوشحاله 

الان که فک میکنم میگم راست میگی 

دنبال دردسر نگرد و زنگ نزن عزیزم.  والسلام

اون خودشو نشون داد بخاطر اون که دیگه زنگ نزنه خطمو عوض کردم 

۹۰ درصد جاریا نسبت به جاریشون بدذاتن.

من هم خودم به جاریم حسودی می کنم هم اون به من اما من حسودیم شکل آسیب زدن و رقابت نداره و تو دلمه فقط ولی اون دنبال آسیب زدن و رقابته و این خیلی بده

اون خودشو نشون داد بخاطر اون که دیگه زنگ نزنه خطمو عوض کردم 

تو بهش گفته بودی که میخوای جدا بشی یا نه اون همینجوری خودش زنگ میزد ؟