جاری من خیلی توافقی بدون سر و صدا جوری که کسی نفهمه دیروز رفتم محضر و طلاق گرفتن . دیروز شوهرم به من گفت که برادرش جدا شدن حالا به نظر شما من به جاریم زنگ بزنم یا نه . در ضمن رابطه ی من و جاریم بد نیست خوبه ما با هم مشکلی نداریم . ولی دو ماه ازش خبر نداشتم تا دیروز فهمیدم کلا جدا شدن زنگ بزنم مثلا حالشو بپرسم
باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا
هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . .
تقدیم به همسر مهربانم
داشته تو رو دنبال می کرده 🤣 آدمایی که بدخواه دیگرانند باید خودشون بلا سرشون بیاد الهی آمین
داشته تو رو دک می کرده. کیبوردم سر خود کلمه اصلاح می کنه.
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
من راضی نیستم تازه وقتی برگشتیم تو زندگی شوهرم گفت به شوهرشو مامانم میگم چیا گفته گفتم نه نگو زندگیش ...
باید می گفت شوهرت. شما نباید بذاری جاری بهت آسیب بزنه. چون اون به موقعش آسیبش رو وارد می کنه. دل نسوزون براش
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
اون خودشو نشون داد بخاطر اون که دیگه زنگ نزنه خطمو عوض کردم
۹۰ درصد جاریا نسبت به جاریشون بدذاتن.
من هم خودم به جاریم حسودی می کنم هم اون به من اما من حسودیم شکل آسیب زدن و رقابت نداره و تو دلمه فقط ولی اون دنبال آسیب زدن و رقابته و این خیلی بده