جاری من خیلی توافقی بدون سر و صدا جوری که کسی نفهمه دیروز رفتم محضر و طلاق گرفتن . دیروز شوهرم به من گفت که برادرش جدا شدن حالا به نظر شما من به جاریم زنگ بزنم یا نه . در ضمن رابطه ی من و جاریم بد نیست خوبه ما با هم مشکلی نداریم . ولی دو ماه ازش خبر نداشتم تا دیروز فهمیدم کلا جدا شدن زنگ بزنم مثلا حالشو بپرسم
باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا
هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . .
تقدیم به همسر مهربانم
نه دیگه خصوصا الان بعد دو ماه الانو حدوقل نزن قبلا زنگ میزدی؟
نه قبلا هم زنگ نمیزدم هیچ وقت نه اون زنگ میزد نه من فقط خونه ی پدر شوهرم همدیگر رو می دیدم با هم حرف میزدم یا اون میامد خونه ما یا ما می رفتیم خونه اونا هر چند ماه یک بار اونجا حرف میزدم کلا به هم احترام میداشتیم
باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا
هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . .
تقدیم به همسر مهربانم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من داشتم جدا میشدم البته خدا خواست برگشتیم تا اخرشم رفتیم تو این مدت جاریم بهم زنگ زد اینقدر الان ازش بدم میاد البته اون میگفت چه کار خوبی میکنی افرین ... بعد بهشوهرم گفته بود من خیلی دوست دارم شما باهم باشید یعنی ته دو رویی
نه دیگه ارتباطت رو قطع کن. اگه ارتباطت رو ادامه بدی ممکنه تو هم زندگیت به مشکل بخوره. تو الان باید پشت خانواده همسرت باشی نه جاریت که غریبه شده رفته.
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
من داشتم جدا میشدم البته خدا خواست برگشتیم تا اخرشم رفتیم تو این مدت جاریم بهم زنگ زد اینقدر الان از ...
داشته تو رو دنبال می کرده 🤣 آدمایی که بدخواه دیگرانند باید خودشون بلا سرشون بیاد الهی آمین
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
اره یهو تحریکت میکنه بدگویی برادرشوهرتو و خانوادش صد در صد میکنه تو ام چه گوش بدی چه حرف بزنی ممکنه اصلا بره بگه رابطه توام خراب کنه اون که رفته دیگه ام براش فرق ندارع زنگ نزن اصلا چه سنمی دیگه باهاش داری