2777
2789
عنوان

به نظر شما زنگ بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 44 پست
نه دیگه خصوصا الان بعد دو ماه الانو حدوقل نزن قبلا زنگ میزدی؟

نه قبلا هم زنگ نمیزدم هیچ وقت نه اون زنگ میزد نه من فقط خونه ی پدر شوهرم همدیگر رو می دیدم با هم حرف میزدم یا اون میامد خونه ما یا ما می رفتیم خونه اونا هر چند ماه یک بار اونجا حرف میزدم کلا به هم احترام میداشتیم 

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم جدا میشدم البته خدا خواست برگشتیم تا اخرشم رفتیم تو این مدت جاریم بهم زنگ زد اینقدر الان ازش بدم میاد البته اون میگفت چه کار خوبی میکنی افرین ... بعد بهشوهرم گفته بود من خیلی دوست دارم شما باهم باشید یعنی ته دو رویی

نه مثلا بگی سلام کجایی داداش خوبه اونم بگه جداشدم توام بگی ای وای کی من نمیدونستم

اره دقیقا 

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم

الان زنگ نزن فکر بد میکنه 

حوصلت سر رفته زنگ بزن قالیشویی پسران اوغلی تهران بگو اقا فهمیدیم شعبه نداریم 

هی پیامک ندید قالیشویی پسران اوغلی تهران شعبه دیگری ندارد😂😂😂😂😂😂

تلفنشون

22878550

خبرشم بده اینجا یکم سر به سرشون بزاریم 

نه دیگه ارتباطت رو قطع کن. اگه ارتباطت رو ادامه بدی ممکنه تو هم زندگیت به مشکل بخوره. تو الان باید پشت خانواده همسرت باشی نه جاریت که غریبه شده رفته.

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
من داشتم جدا میشدم البته خدا خواست برگشتیم تا اخرشم رفتیم تو این مدت جاریم بهم زنگ زد اینقدر الان از ...

جدی میگی یعنی زنگ بزنم ممکنه ناراحت بشه ؟

الان زنگ نزن فکر بد میکنه  حوصلت سر رفته زنگ بزن قالیشویی پسران اوغلی تهران بگو اقا فهمیدیم ...

😂😂😂

من داشتم جدا میشدم البته خدا خواست برگشتیم تا اخرشم رفتیم تو این مدت جاریم بهم زنگ زد اینقدر الان از ...

آب دو هوو تو یه جو میره اما جاری نه. جاری خیلی بده ما سالهاست قطع رابطه ایم

داشته تو رو دنبال می کرده 🤣 آدمایی که بدخواه دیگرانند باید خودشون بلا سرشون بیاد الهی آمین

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
جدی میگی یعنی زنگ بزنم ممکنه ناراحت بشه ؟

اره یهو تحریکت میکنه بدگویی برادرشوهرتو و خانوادش صد در صد میکنه تو ام چه گوش بدی چه حرف بزنی ممکنه اصلا بره بگه رابطه توام خراب کنه اون که رفته دیگه ام براش فرق ندارع زنگ نزن اصلا چه سنمی دیگه باهاش داری

حس میکنم شما بیشتر برای کنجکاوی خودتون میخواید تماس بگیرید

وقتی میگید هیچ وقت زنگ نمیزده و فقط همدیگه را خونه پدر شوهر میدید ، دلیلی نداره زنگ بزنید بهش

ممکنه یوقت برای زندگی خودتون هم مشکلی پیش بیاد

داشته تو رو دنبال می کرده 🤣 آدمایی که بدخواه دیگرانند باید خودشون بلا سرشون بیاد الهی آمین

من راضی نیستم تازه وقتی برگشتیم تو زندگی شوهرم گفت به شوهرشو مامانم میگم چیا گفته گفتم نه نگو زندگیش خراب میشه قسم دادم نگو کلا دو رویی و نفاق بده