سلام بچها...من هرشب پشت هم خواب میبینم ک موقع رفتن ب اینور اونور سرم چادرمشکی هس و باحجابم.درصورتیکه ک تو واقعیت چادری نیستم موهامم معلومه...الان۶.۷ باره هرشب میبینم.میدونین یعنی چی؟؟
خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....
و البته دیشب بااین چادر مشکی رفتم سمت مسجد...یبارم سرراهم توخواب ب نمازجماعت خوردم و میخواستم نمازبخونم...دفعات دگ مهمونی میرفتم تو خواب😂.خلاصه یسره باحجاب و چادر مشکی ب سر
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
فقط تغییر ابن سیرین رو نخون نمیدونم ساقیش کیه 😂😂😂😂
خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊
ان شاءالله چادر بی بی فاطمه زهرا رو داخل این ایام ب سر کنین
شاید حضرت زهرا میخاد تو ایام فاطمیه، چادر خودشو سرتون کنه ان شاء الله
خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....
منم همش خواب مدرسه و مهد میبینم 😂😂خواب میبینم بچه ها دارن درس میخونن منم تماشا میکنم
Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
عزیزم چادر یعنی ستر و حجاب و اینکه میری سمت مسجد اگه نمازتو نمیخونی این خوابو مثل تلنگر بدون منم یه مدت از نماز دور شدم هی خواب مسجد و نماز میدیدم ک دوباره ب نماز برگشتم