2777
2789
عنوان

بسته نمک

70 بازدید | 8 پست

مادر شوهرم هرچند وقت یکبار یک یا دوبسته نمک به اسم نذر میده شوهرم میاره خونه . با همسرم خیلی سر چیزای بیخود بحث میکنیم یجورایی از هم زده شدیم ۸ ساله ازدواج کردیم ولی چند ساله رابطه نداریم یعنی یجورایی طلاق عاطفی.. دیشبم رفته بود سر بزنه بهش دوبسته نمک و چنتا نقل و نخودچی کشمش داده بود بهش بیاره منم صبح دیدمشون. بنظرتون ممکنه نمکها دعا خونده باشن و جدایی ما علتش بسته نمکهای این سالها باشن؟؟

با این اطلاعاتی که دادی اره ولی با ذهن میتونی تیکه های مرتبط ب هر گمانیو کنار هم بزاری و جور دربیاد

بشین ببین ایا واقعا بشدت این مشکلات و دعواهاتون غیرمعمول و بیخوده یا نه ممکنه بخاطر این حدسات یکم کم کار بوده باشین توی صحبت و اینا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این اطلاعاتی که دادی اره ولی با ذهن میتونی تیکه های مرتبط ب هر گمانیو کنار هم بزاری و جور دربیادب ...

واقعا سر مسائل بی اهمیت بوده همیشه

پس چکار کنم که باطل بشه؟

واقعا سر مسائل بی اهمیت بوده همیشهپس چکار کنم که باطل بشه؟

ببین واقعا نمیدونم ولی فک کنم اگه نخورین روتون اثری نزاره

چند وقت نخورین بعد سعی برای حل مشکلا و صحبت و اینام بکن ازین طرف

ببین چطور میشه