2777
2789
عنوان

تو این سن انگار زن چهل ساله ام

1146 بازدید | 92 پست

تو سن ۲۱سالگی پیشونیم چروک 

اطراف دهنم پر چروک

زیر چشمام گود رفته و چروک میخندم زیر چشمام مثه پیرزنا میشه

موهام و خصوصا شقیقه هام سفید

لبام ترک خورده و سفید

واقعا حرص و جوش چیکارا که با آدم نمیکنه

من اگر ی روزی طعم خوشبختی روام بچشم دیگه از ریخت و ظاهر افتادم

همون بهتر برم زن استاد ۴۲سالم بشم کی منو نگاه میکنه اخه

تمرکز ندارم بخونم نمره هام به زور دور بر۱۵

بقیه تو آرامشن ۲۰میشن و من حسرت میخورم من امروز حتی نهار ندارم بخورم

خدایا

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

ماساژ صورت قبلش هم روغن

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کدوم از این چیزایی که حرصشو میخوری دلیل بر خوشبختی نیست

اینقدر دیدم خوشگل و صورت صاف و زیبا ولی خوشبخت نیستن دور و برمم دیدم اصلا زیبا و صاف و صوف نیست خیلی هم خوشبخته

پس اینا رو بهم گره نزن

اونی که باید بیاد و بپسنده میپسنده تقدیر و سرنوشت چروک و خت و خش نمیشناسه روحیه ات رو نباز چون اگه اونو ببازی دیگه هیچی نداری

سعی کن به داشته هات فکر کنی تا در ارامش روانی باشی اونوقته که میتونی بگی خوشبختی یا بدبخت

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
ماساژ صورت قبلش هم روغن

وقتی این همه حرص و استرس دارم روغن روم جوابگو نیست که

بعدم من تو خرج غذام موندم

چه برسه به پوستم بخوام برسم.

نابود شدم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

چقدر منی ولی با یه تفاوت ، که من شوهر دارم و اختلاف سنیم باشوهرم۱۵ساله

اذیت کننده نیست اختلافه؟

چرا عزیزم؟

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

هیچ کدوم از این چیزایی که حرصشو میخوری دلیل بر خوشبختی نیستاینقدر دیدم خوشگل و صورت صاف و زیبا ولی خ ...

اخه ادم باید دلخوشی داشته باشه

من چه داشته ای دارم؟؟من به چی دل خوش کنم؟😂

خانواده؟تن سالم؟ذهن آزاد؟اندام خوب؟قیافه خوب؟

هیچی ندارم🫠

حتی پول ندارم قرصامو بخرم حتی نمیتونم قرص آهن بخرم که همه جا برام نچرخه از سرگیچه

اذیت کننده نیست اختلافه؟

چالش‌های زیادی داره 

ولی از خیلی نظرها نه

چالش هاش اینه که ایشون اجتماعی ان من نه

ایشون گرم میگیرن با همه 

من نه 

و من سر همین اذیت میشم 

خیلی دعوامون میشه سر چیزای الکی و بیخود 

ولی چیکار کنم کاریه که شده مجبوریم دوتامون تحمل کنیم