2777
2789

نمیدونم علی کیهههههه اصلاااااا بخدا

بعد فقط چیزی که یادمه یکی از پرستارا مرد بود گفت علی زیدته ؟ منم گفتم برو بش بگو بیاد وگرنه زنش نمیشم خوک

ازم فیلم گرفتنننن....ابروم تو اون کلینیک رفت😭😭😭😭😂😂😂

آدمی نیستم که بگم مجازی و مهم نیست...پس مراقب حرف زدنتون باشید

😂😂😂😂

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

وایییییی خیلی بده بهشون میای چرت میگی‌ من یه بار سر یه عملی به هوش که اومدم هیچی که حالیم نبود 

مامانم میگه همش میگفتم به داداش بگو بیاد من داداشم و میخوام‌ 

( با اینکه تک فرزندم )🦦😑🤣🤣🎀

آره سیسی حق با توعه‌ فقط فاصله بگیر !🦦🎀

منم از این میترسیدم ولی خداروشکر چیزی نگفتم مامانم میگه بیهوش بودی تا اوردنت و اسمت و صدا زدن بهشون اومدی البته فکر کنم به من بیهوشی با دز زیاد نزده بودن نمیدونم

برا اونا عادیه این چیزا چرا باید فیلم بگیرن

چمیدونم بعد فیلممو نشون خودم دادن و پاک کردن😑

آدمی نیستم که بگم مجازی و مهم نیست...پس مراقب حرف زدنتون باشید