2777
2789
عنوان

تقاص کدوم کار نکردمو دارم پس میدم

336 بازدید | 34 پست

دیگه نمیتونم 

هرروز یه مشکل جدید 

۲۰ سالمه ولی اندازه ۱۰۰۰ سال سختی کشیدم تو زندگیم 

با هیچکسم نمیتونم از دردام بگم ، تا میخوام شروع کنم به درد و دل کردن عصبی و ناراحت میشم و بغضم میگیره 

هیچکس نمیتونه درکم کنه ، البته حق دارن ، من چیزی نمیتونم براشون تعریف کنم 

همه هی میگن میگذره ، میگذره 

ولی خب کِی اخه ! 

از روزی که یادمه وضعم همین بود و هی داره بدتر میشه همه چی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکالی نداره اگه با ینفر دردودل کنی راحت تر میشی تو خودت نریز اصلا

مثل خنده نوزادی که غرق خواب است،   مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران  ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده،   مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی  ، صدای موج دریا در شب  ، بوسه‌های ناگهانی  ، چای تازه‌دم قند پهلو توی استكان کمر باریک  ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ  ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است 

بگو خالی شی 

انشالله که زندگی روی خوشو بهت نشون میده عزیزم

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
خب الانم واضح نگفتی ک

نمیتونم تایپ کنم اصلا 

تا بخوام شروع کنم به نوشتن عصبی میشم و محکم هی میکوبم رو کیبورد 

فقط میخوام بدونم کسی مثل من بوده که زندگیش پر سختی باشه ولی بعدا به طرز عجیبی معجزه شده باشه و زندگیش خوب شده باشه

متاسفانه منم از وقتی یادم میا هیچ خوشی ندیدم 

گفتم متاهل بشم اوضاع بهتر میشه 

ولی خیلی بد تر شد   

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
اشکالی نداره اگه با ینفر دردودل کنی راحت تر میشی تو خودت نریز اصلا

نمیتونم اصلا   خیلی سختمه 

برا همین اطرافیانم فکر میکنن خیلی مشکلی تو زندگیم ندارم

ولی اگر بتونم فقط کمی از اتفاقای زندگیم و سختیامو بگم دل سنگ هم برام اب میشه 

خودم که خیلی دوس دارم با یکی بتونم درد و دل کنم تا بلکه یکم احساس سبکی داشته باشم ولی حیف که‌نمیتون ...

منم واسه همین تو نی نی سایت عضو شدم ولی نتونستم اینجا هم دردامو بگم 

ولی خب الان اینجا شده تنها جای که یه کم آرومم می کنه

خودم که خیلی دوس دارم با یکی بتونم درد و دل کنم تا بلکه یکم احساس سبکی داشته باشم ولی حیف که‌نمیتون ...

اره توکل بر خدا و راه درست رو در پیش گرفتن،توکل یعنی اعتماد کامل و قلبی به خدا،یعنی راهت درست باشه تلاش کنی زندگیتو کنی و ب خدا بسپری و ایمان داشته باشی درست میشه و بعدی هم زمان،خدا تو قرآنش قول داده : ان مع العسر یسری،یعنی بعد هر سختی آسونی هست