2777
2789
پسرتونو کی تربیت میکنه اونوقت

پدرش

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

من پسر خواهرم و دیدم همه داشتن دعواش میکردن مامانش قهر کرد فوشش میدادن میدونی چیکار کردم رفتم یه نخ ازش برداشتم چشمام پر اشک شد گفتم بکش هرچقدر دوست داری بکش بدن خودته پول خودته هرجور دوست داری برخورد کن ولی همین قدر که ما به فکرتیم و غصه میخوریم توهم به فکر ما باش کمتر بکش یا خواهش میکنم اگر میتونی اصلا نکش ...همشو با گریه و بغض گفتم ...بعد گفتم من هیچ دخالتی دوست ندارم بکنم توی زندگیت ولی واقعا چون دوستت دارم نمیتونم کنار واستم و ببینم داری ذره ذره نابود میشی شاید به چشم تو به نخ سیگاره دیگه چیه مگه ...ولی همه ی اتفاق های بد و زننده از همین به نخ سیگاره پس بزار منم باهات بکشم تا باهات نابود شم بچه گریه مرد خاله گوه خوردم غلط مردم نمیکشم به قران نمیکشم خودم براش تولد گرفتم پول صد نخ سیگار دادم براش کادو خریدم جشن،شروع زندکی نو گرفتم همه کار کردم و واقعا ادامه نداد به هبچ کاری الان همه مبخوان دامادشون بشه 🥲😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر ندارم 

شاید تو جیب دخترم ببینم رفتارم بدتر باشه

چون انتظار ندارم که یه دختر نوجوان  یا جوان سیگار بکشه

اما عاقلانه فکرکن

برخورد تند نکن

قشنگ بشین فکر کن علتش چیه؟

دوستای بدی دارند؟

آدمای محیط اطرافش اینجورین؟

خوب فکر کن وبشین کنارش باهاش آروم صحبت کن.

بگو ناراحتی که سیگار پیدا کردی

بگو اگر برای تو هستش دوست ندارم بکشی‌.

بهش محبت کن 

بهش تو خونه مسئولیت بده

زنگ بزن مشاور راهنمایی بگیر

باهاشون بد برخورد نکنیداونا غرور دارند 

غرورشون رو لطمه دار نکنید

یکیه

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

تو تربیت پسرم دخالت میکنم ولی تربیت پسر بیشار به عهده پدره

از سری عقیده های کبری از دوقوز آباد

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

چراا؟

به شدت با۶ردوبرخورد میکنم اما یه دوستی کفتن با دختر بیشتر پسرها بینشون سیگاری هست اما اگه دخترم این کاررا بکنه یعنی واقعا دوستاش ناباب هستن البته پسرهم همین طور.و چون وقار و ابروی دختر لطیف تره برخوردم جدی تره

واسه اینکه ناراحت نشن از هردو یکی یه نخ میگیرم

هار هار هارررر

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

بچه داری ؟! کاش میگف بچه دارا نظر بدن نه بچه ها !!

چه ربطی داره مگه من گفتم دختره رو بکش پسره رو ول کن 

کلا سیگار چیز بدیه دختر پسر ندارن حالا اگه شما دوست داری بچه هات بکشن به من ربطی نداره