2777
2789
عنوان

خیلیی زیاد به بچه رو داده

224 بازدید | 8 پست

بابام اخلاقش این طوریه که خودش میتونه با بچه هاش دعوا کنه ولی مامانم حق نداره تو بگه به بچه ها . غوغا میشه اگر از گل نازک تر بگه . برای همین خواهرم خیلی گستاخ شده ده سالشه قشنگ جلوی مامانم وامیسته . صبح پاشده سر صبح بدون صبحونه  چیپس باز کرده با کولا داره میخوره یه خواهر سه ساله ام دارم به اونم پشت هم میداد . مامانم اینو دید عصبانی شد چون خواهرکوچیکم براش ضرر داره اضافه وزن خییلیی شدید داره .  چیپسو ازش گرفت دعواش کرد اینم خیلی راحت برگشت گفت به توچه ربطی داره ؟ مگه فضولی تو کارای من دخالت میکنی . بعدم به بابام خبر داد که داشتم چیپس میخورم مامان از دستم محکم کشید نصف چیپس ریخت زمین . بابامم زنگ زد با مامانم دعوا کرد برای باز هزارم تو این هفته . مامانمم با من قهر کرده میگه از تو یاد گرفته  واقعا نمیدونم چرا .

کاش اینا زودتر طلاق بگیرن راحت بشممممممممممممممممممممممممممممممممممم .چقدرم بد نوشتم قلمم بد نیست ناراحتم 

چرا بابات اینجوریه؟ماوانت باید میزد دهن ابجیت دندوناش میشکست..بابام ادب میکرد...ریس داخل خونه همیشه مادره...بنده خدا بشورخ بسابه بپزه...مریض داری بکنه..همه‌کار بکنه نتونه بهتون بگه پس خز سوختی؟

میرفتین کلفت میکرفتین خب.

بنده خدا مادرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما با پدرت حرف بزن بگو از مامان تواین خونه ی مترسک ساختین و شان مامان را پایین اوردید و بهش حق بدید ک دلخورباشه ، بچه ده ساله ای ک بامادرمون ک ی عمر زحمتشو کشیده و الان هم حرف حق را میزنه اینطور رفتار میکنه چندسال بعد همین مامان را وادار میکنه گندکاری هاشو مخفی کنه ، قشنگ بگو بابا روش و راهت اشتباهه و این دلسوزی برای ما نیست ، این اتش زدن ب زندگی خودتون و ماست ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

حالا یه بحث کوچیک بوده شما چته ربط میدی به طلاق

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

مامانت بهشون صبحونه نمی‌ده اول صبح؟ بابات هم کارش اشتباهه.شما هم احترام مادرتون نگه دار خواهرت جوگیر ...

مهمون داریم . صبح ساعت ۷ سرو صدا کردن هردوشون بیدار شدن صبحونه آماده روی میز بود .