2777
2789
عنوان

تقاص کدوم کار نکردمو دارم پس میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 34 پست
چه چیزی این همه ناراحتت کرده؟ 

همش اتفاقای بد 

از همون بچگی هرشب گریه میکردم

اخه کجا دیدید بچه ۵،۶ ساله با چشمای اشکی بخوابه هرشب 

مشکلاتمم عوض اینکه کمتر شن هی بیشتر میشن  

نمیتونم اصلا   خیلی سختمه  برا همین اطرافیانم فکر میکنن خیلی مشکلی تو زندگیم ندارم ولی ا ...

میتونی مجازی با یکی صحبت کنی چون نمیشناستت راحت تری من خودم نمیذارم هیچوقت ناراحتی هامو بریزم تو خودم همیشه میگم البته گریه هم میکنم ولی خیلی سبک میشم

مثل خنده نوزادی که غرق خواب است،   مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران  ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده،   مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی  ، صدای موج دریا در شب  ، بوسه‌های ناگهانی  ، چای تازه‌دم قند پهلو توی استكان کمر باریک  ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ  ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش اتفاقای بد  از همون بچگی هرشب گریه میکردم اخه کجا دیدید بچه ۵،۶ ساله با چشمای اشکی بخوابه ...

درکت می کنم عزیزم 

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
خودم که خیلی دوس دارم با یکی بتونم درد و دل کنم تا بلکه یکم احساس سبکی داشته باشم ولی حیف که‌نمیتون ...

سلام 

ببین عزیز انسانها به این دنیا نیومدن که ادمهای دیگه دردهای دلشون رو بریزن سرشون ، شما کاره خوبی میکنید با کسی درد ودل نمیکنید ، بیشتر از همه بخاطره خودتون‌، چون اکثر ادمها رازدار نیستن ، و ممکنه روزی همون دردلهاتون رو بزنن تو سرتون یا مسخرتون کنن یا تو دوره همی هاشون بشید سوژه ی بحثشون  و‌هی نچ نچ‌کنن ، و  به خودشون که این مشکلات رو‌ ندارن ببالن 

کی بهتر از خدا با اون درد ودل کنید ، اون تنها کسیه میتونه بهتون‌کمک کنه 

همراه سختی اسونی هست ، روزهای اسونتون‌ هم‌ میرسه

منم همین طور😔

اگه به خاطر بچه هام نبود خیلی وقت بود یه بلای سر خودم می اوردم

استارتر من حتی نای تاپیک زدن ندا رم

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
منم واسه همین تو نی نی سایت عضو شدم ولی نتونستم اینجا هم دردامو بگم  ولی خب الان اینجا شده تنه ...

اره اصلا نمیشه گفت ، فرقی هم نداره چه با دوست صمیمی چه تو مجازی با شخصی که اصلا نمیشناسمش هم نمیتونم درد و دل کنم

تایپش غیر ممکنه 

اره اینجا هم بد نیس ، در کنار بقیه باز یه حس بهتری مبگیرم

بچه ها اینجا یک سر بزنین روانشناس کمکتون میکنه،امشب تو اینستا فالوش کردم،www.hamkadeh.com،خیلیا می گ ...

اینستا ندارم 

اگه به خاطر بچه هام نبود خیلی وقت بود یه بلای سر خودم می اوردم استارتر من حتی نای تاپیک زدن ندا ...

منم یه بار سعی داشتم رگمو بزنم 

چون احساس میکنم دیگه واقعا به تهش رسیدم

اما فقط چند تا زخم ایجاد شد و همچنان زندم😔