2777
2789
عنوان

تقاص کدوم کار نکردمو دارم پس میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 34 پست
سلام  ببین عزیز انسانها به این دنیا نیومدن که ادمهای دیگه دردهای دلشون رو بریزن سرشون ، شما کا ...

مچکرم عزیزم 😔

بله واقعا فقط هر شب با خدا حرف میزنم 

ولی انگار که صدامو نمیشنوه اصلا 

۲۰ سال از زندگیم که فقط با سختی گذشت 

حالا به قول شما ایشالا روزای بدون سختی هم میاد 🙏

کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من دنبال معجزه نباش اول خودت 

عزیز اخه من چه کاری از دستم بر میاد ؟

مگه میشه تغییر بدم این اوضای بدو 

تنها کاری که از دستم بر میاد فقط اینه که تحمل کنم که فعلا ۲۰ ساله دارم انجامش میدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصب کنین،یا وارد سایت بشین ببینین چ جوریه،حتما با یک روانشناس صحبت کنین

مرسی از نگرانیت ولی شوهرم نمیزاره اینستا نصب کنم 

همین الانم بفهمه اینجا عضوم گوشی مو میگیره 

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘

من نمی دانم مشکلت چیه ، خانم هستی یا آقا ولی مطمئن باش تا خودت  نخوای هیچ کسی کاری برات نمی کنه خودت هم شاید بهتر بدانی من تجربه ی خودم را میگم هرکسی یک با کمکت کنه بار دوم هزار تا منت میزاره سرت . اگه درباره‌ی عشق و این چیزا ست همه ش چرته