یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دیگه یکم صبوری ب خرج بده صلوات بفریست نمیدونم خودت قلق خودتو میدونی سرتو با کار خونه گرم کن فقط اون لحظه بی خیال جواب دادن و توضیح دادن و توجیه کردن باش چون همش برعکس میشه اگرم حق باتو باشه حقت ضایع میشه
gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖
چند وقته ازدواج کردین؟چند سالتونه؟من دیگه تو این راه ها پیر شدم البته تو جوونی😒😞
gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖
هنوز مزدوج نشدیم از هم دوریم فعلا یکم راه حل پیشنهاد بدین
اوووو تلفنی ک افتضاح تره هروقت حرفی شد بگو باشه عزیزم الان ناراحت هستیم قطع میکنم بعدا سر فرصت صحبت میکنیم.یعنی دوستین الان؟یا عقد؟