2777
2789
خب عزیزم اکثرا مردا همینن خودشون رو بالاتر از خانومشون می دونن ،برا همین یه حرف ساده هم که بهشون بزن ...

میگه‌تو‌به‌خواستم اهمیت نمیدی دوست داری من اهمیت بدم

عیب نداره عزیزم میدونی من خودم همیشه وقتی از شوهرم ناراحتم با بحثی پیش میاد من سعی میکنم اول کوتاه ب ...

واقعا موثره سکوت؟

البته بیشتر تو دعوامون اون سکوت کرد.اون بیشتر عکس العمل‌نشون میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم وقتی شوهرم عصبانیه هیچی نمی گم فقط باهاش قهر می کنم😁البته قهرمون یه نیم ساعتم طول نمی کشه 

وقتی خودم عصبانیم دعوا می کنم غر غر می کنم شوهرمم یاد گرفته فقط گوش می ده هیچی نمی گع😂

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
اخه چجوری پس اروم بشم 😔واقعا با حرفتون‌موافقم

دیگه یکم صبوری ب خرج بده صلوات بفریست نمیدونم خودت قلق خودتو میدونی سرتو با کار خونه گرم کن فقط اون لحظه بی خیال جواب دادن و توضیح دادن و توجیه کردن باش چون همش برعکس میشه اگرم حق باتو باشه حقت ضایع میشه

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
من خودم وقتی شوهرم عصبانیه هیچی نمی گم فقط باهاش قهر می کنم😁البته قهرمون یه نیم ساعتم طول نمی کشه&n ...

😂البته اون که به غرغرام عادت کرده 

ولی خب مسئله بینمون یهویی بزرگ شد اونم یه عکس العملی نشون داد که من گریم گرفت

همینه  میخواستم توجیه کنم اصلا گوش نمیکرد

چند وقته ازدواج کردین؟چند سالتونه؟من دیگه تو این راه ها پیر شدم البته تو جوونی😒😞

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
هنوز مزدوج نشدیم از هم دوریم فعلا یکم راه حل پیشنهاد بدین

اوووو تلفنی ک افتضاح تره هروقت حرفی شد بگو باشه عزیزم الان ناراحت هستیم قطع میکنم بعدا سر فرصت صحبت میکنیم.یعنی دوستین الان؟یا عقد؟