2777
2789

باهاش آروم حرف میزنم و ازش میخوام که آروم بشه

موقع ناراحتیمم مستقیم بهش میگم بابت فلان چیز ازت ناراحتم

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من زیاد ناراحتش نمیکنم بقیه اذیتش میکنن هی میگم دورت بگردم عصبی نشو..یبار هم که من ناراحتش کرده بودم بهم گفت تو بیخود کردی فلان کارو کردی .هیچی نگفتم محکم در ماشین رو کوبیدم . بعد دو روز خودش پیام داد خخخخ 

یکم کل کل کردیم من شدم گربه شرک اونم دل نازک . 

هیچ  
من زیاد ناراحتش نمیکنم بقیه اذیتش میکنن هی میگم دورت بگردم عصبی نشو..یبار هم که من ناراحتش کرده بودم ...

یعنی محل‌ندادید تا خودش برگشت سمتتون؟

به نظرتون غرور توی روابط خوبه؟

سعی میکنید متقاعدش کنید؟ دلخوری پیش میاد؟

موقعی که بفهمه ناراحتم بدتر میکنه اعصابش بهم میریزه منم پشیمون میشم که بهش گفتم بعدش بهم میگه که وقتی ناراحتیمو ببینه خودشم ناراحت میشه براهمون

هنوز که هنوزه نتونستم کامل کنترلش کنم

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
یعنی محل‌ندادید تا خودش برگشت سمتتون؟ به نظرتون غرور توی روابط خوبه؟

نه محل ندادم . این بزرگترین اشکال منه . با اینکه تقصیر من بود ولی نرفتم سمتش . اما وقتی اومد کلی بوسیدمش ، کلی معذرت خواستم . ببین من خیلی کم پیش میاد باهاش دعوا کنم آخریش شش ماه پیش بود . چون دیوانه وار وابستشم واسه همین غرور کم پیش میاد استفاده کنم .‌

هیچ  
من میگم کلا کاری کن دعوا راه نیفته 

مگه میشه؟یهویی شد

یعنی میدونید یهچ برگشت گفت من از دستور دادن متنفرم بعدم یکاری کرد که کلی گریه کردم ولی سکوت کرد اون 

معلوم بود کهخودشم پشیمونه از کارش😔