2777
2789
از هم دوریم وگرنه اونم از خداشه😔 البته ازش پرسیدم گفت وقتی خیلی عصبیم اینکارو نکن 

چی بگم والا من که مجردم ولی هر وقت با عشقم دعوام.ن میشد براش بوس میفرستادم دیگه هیچی نمیگفت یه ساعت بعد هم زنگ که میزد یه عذر خواهی دو نفره میکردیم و تموم ......

آنچه زمان درستش میکند خراش است ......زخم چیز دیگریست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم والا من که مجردم ولی هر وقت با عشقم دعوام.ن میشد براش بوس میفرستادم دیگه هیچی نمیگفت یه ساعت ...

اون مغروره 

عذر خواهی میکنه ولی بعضی اوقات نه

یعنی در اون بعضی مواقع سفت میشه

بستگی ب موقعیت و کار اشتباهی ک طرف انجام داده هست 

اگه دو طرف مقصر باشن چی

به گفت من از دستور دادن بدم‌میادنکن اینکار و منم گفتم دستور ندادم بهت ک😔

چی بپرسم

مثلا بگو تو وقتی عصبی میشی من نمیدونم چطوری ارومت کنم چیکار کنم که وقتی عصبی نه خودت و اذیت کنی نه منو مطمئن باش شوهرت فهمیدس مثلا میگه حرف نزن یا بم اب بده یا بغلم کن بالاخره یه راهی جلو پات میزاره 

آنچه زمان درستش میکند خراش است ......زخم چیز دیگریست 
مثلا بگو تو وقتی عصبی میشی من نمیدونم چطوری ارومت کنم چیکار کنم که وقتی عصبی نه خودت و اذیت کنی نه م ...

میگه‌خودت باید متوجه بشی 

میگه من قبلا عصبی میشدم میرفتم قدم میزدم

موقعی که عصبانیه اصلا باهاش حرف نمی زنم و سکوت می کنم تا عصبانیتش فرو کش کنه  وقتی ازش ناراحتم ...

ما هم دعوامون شد.گریه هم کردم.اونم گفت دستور نده بهم

سعی میکنید متقاعدش کنید؟ دلخوری پیش میاد؟

اصلا جواب نده اینجور وقتا کلا هییییچی نگو بعدا سر فرصت توضیح بده چون عصبانیه هر چی بگی بدتر میشه و بداشت اشتباه میکنه

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
ما هم دعوامون شد.گریه هم کردم.اونم گفت دستور نده بهم

خب عزیزم اکثرا مردا همینن خودشون رو بالاتر از خانومشون می دونن ،برا همین یه حرف ساده هم که بهشون بزنی فک می کنن داری دستور می دی ، می خوان موضع قدرتشون رو حفظ کنن 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
اصلا جواب نده اینجور وقتا کلا هییییچی نگو بعدا سر فرصت توضیح بده چون عصبانیه هر چی بگی بدتر میشه و ب ...

اخه چجوری پس اروم بشم 😔واقعا با حرفتون‌موافقم

اگه دو طرف مقصر باشن چی به گفت من از دستور دادن بدم‌میادنکن اینکار و منم گفتم دستور ندادم بهت ک😔

عیب نداره عزیزم میدونی من خودم همیشه وقتی از شوهرم ناراحتم با بحثی پیش میاد من سعی میکنم اول کوتاه بیام وچیزی نگم ولی خودمو سروسنگین و ناراحت میگیرم ولی بازم کارای خونه و حتی کارای ایشون انجام میدم

باورکنید ایشون خودشون میان و عذرخواهی میکنن

چ مقصر من باشم چ خودشون

ولی اینجا سیاستی ک انجام میدماینه ک موقع بحث چیزی نمیگم