2777
2789
عنوان

عطر گودگرل

74 بازدید | 7 پست

من عاشق بو گودگرلم یه دونه هم از قبل دارم که استفاده اش نکردم از پاییز بزنمش خیلی خز ؟

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تازه خریدم دوباره ، تموم کرده بودم همه میگن خز شده ، ولشون کن بخوایم با حرف اینا ادامه بدیم دیوو ...

🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲میخاستم ورساچه مشکی بخرم گرون بود

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

چراخز باشه؟

هیچی یه مدت خیلی استفاده کردن ارش

سلام عزیزم حالت خوبه؟؟؟ببخشید میدونم پیامم ربطی به موضوع تاپیکت نداره ولی به راهنماییت نیاز دارم 

شما قبلا گفته بودین دانشگاه غیر انتفاعی حقوق خوندید میشه بگید شهریه اش چقد بود؟؟؟؟

بیابان هم که باشی حسین آبادت میکند.#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم#متولدهفت آباااان

سلام عزیزم حالت خوبه؟؟؟ببخشید میدونم پیامم ربطی به موضوع تاپیکت نداره ولی به راهنماییت نیاز دارم شما ...

سلام عزیزم ممنون من ورودی سال ۹۹ بودم شهریه ثابت ۷۵۰ و متغیز هم دقیق یادم نیست هر واحد چقدرمیشد اما سرجمع وقتایی که واحد زیاد برمیداشتم ۲۴ تا برمیداشتم ۳ وخرده ای بیشترین شهریه ای بود ک دادم

پارسال اول که رفتم مدرکمو بگیرم دانشگاه ما حدود ۸ تومن زده بود کارشناسی حقوق رو

سلام عزیزم حالت خوبه؟؟؟ببخشید میدونم پیامم ربطی به موضوع تاپیکت نداره ولی به راهنماییت نیاز دارم شما ...

پیام نور از نظزمن واسه حقوق خیلی بهتز هم شهریه اش کمتر هم هرساله بیشتر قبولی ها ازمون وکالت درجه اول از پیام نور هستن