2777
2789
اره سخته ولی نتیجه خوب میده

اون خیلی سکوت میکنه

بعد من بهش میگم اگه سکوت کنی یعنی معنی سکوتت این میشه بعد اون میگه چرا اینو میگی و 

بعدش هم عکس العملش یهویی و غیر منتظرس

احساس کردم با کارش یه لحظه قلبم وایساد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازتون عذر خواهی میکنه؟

آره همون اول میگه ببخشید اگه خیلی ناراحتم کرده باشه اصرار میکنه تا ببخشمش

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
اخی😔امشب اگه زنگ نزد من بهش زنگ بزنم؟

ببین عزیزم چیزی که بهت میگم بر اساس تجربه خودمه و الان یادش گرفتم

سعی کن سکوت کنی و سرسنگین باشی 

اگه مقصر واقعی خودتی زنگ بزن و معذرت خواهی کن

اگه مقصر ایشونه زنگ نزن و هیچ خبری نگیر تا معذرت خواهی کنه

اگه ازون بحثا بینتون پیش اومده که نمیدونی تقصیر کیه بهش پیام بده یا زنگ بزن و راجب بحث صحبت نکن سعی راجب چیز دیگه ای حرف بزنی 

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
دقیقا از اون بحثاس ک نمیدونم‌مقصر کیه😥

به نظرم پیام بده مثلا بگو سلام

یا فکرکن ببین سوالی چیزی پیش نمیاد که ازش بپرسی که بحثو عوض کنی

بعد ببین خودش چی میگه 

اگه ازت ناراحته دلیلشو بپرس