2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حسابداری..درمورد درسش میپرسن یا چیزای. متفرقه

من حسابداری نبودم‌ ولی ظاهرا همه مشاغل یکم اعتقادی و مذهبی هم‌میپرسن.و یکم سیاسی.برای شغل من که روانشناسم نشسته بود هم زیر نظرم داشت هم میپرسید.نگران نباش.میری میبینی اونقدام استرس ندااره.شل کنی میگذره❤

بفرمایید گروه تلاوت روزانه قران حتی یک صفحه.ختم قران سوره به سوره هم داریم با مهلت یک هفته تل گرام@quraan_gp
مربوط ب درس ک.چیزی نمیپرسن.ن؟

خواهرم مصاحبه شهرداری داشت یه سری اطلاعات عمومی در مورد کارای شهرداری و این چیزا پرسیده بود

منم واسه مصاحبه برای یه جای دولتی رفتم احکامو این چیزا پرسید.ندیدم در مورد درس بپرسن .خیلی هم محجبه برو اگه دولتیه

خواهرم مصاحبه شهرداری داشت یه سری اطلاعات عمومی در مورد کارای شهرداری و این چیزا پرسیده بود منم واس ...

مرسی از راهنماییت گلم جواب این مصاحبه خیلی برام مهمه اگه بازم نکته ای یادتون اومد بهم بگید ممنون

من حسابداری نبودم‌ ولی ظاهرا همه مشاغل یکم اعتقادی و مذهبی هم‌میپرسن.و یکم سیاسی.برای شغل من که روان ...

مرسی از روحیه دادنت گلم بازم اگه نکته ای یادت اومد بهم بگو

مرسی از روحیه دادنت گلم بازم اگه نکته ای یادت اومد بهم بگو

ببین در مورد اینکه مرجع تقلیدت کیه؟

اگه نمازت شک کنی چیکار میکنی؟

قران هم از من تو شغلم همون اول کار خواستن از وسط وا کنم بخونم.صوت و اینا نمیخواد‌.صحیح بخون و سعی کن روان بخونی هی گیر نکنی.من کوتاه کوتاه میخوندم که یهو گیر نکنم.

و اگه روانشناسم تو اتاق باشه و شاید خبرت نکرده باشن و بعنوان متخصص رشته ازت سوال بپرسه مراقب باش.گاهی الکی میگن اشتباه داری میگی که بسنجن چه واکنشی میدی.

روی صندلی قشنگ و با کلاس بشین.تکیه کن قوز نکنی.توجه میکنن.وقتی وارد شدی بلند و با احترام و گرم سلام علیک کن.با تک تکشونم‌سلام‌کن.جمعی من زیاد نمیپسندم.حس‌میکنم ارتباط‌ چشمی با تک تکشون بهتره.

تا لحظه اخر حتی اگه دیدی همشو خراب کردی خدایی نکرده. اصلا خودتو نباز.اصلااااا.بذار محو اعتماد بنفست بشن

بفرمایید گروه تلاوت روزانه قران حتی یک صفحه.ختم قران سوره به سوره هم داریم با مهلت یک هفته تل گرام@quraan_gp