2777
2789
عنوان

شوهرم سرمو زد تو شیشه ماشین:(

| مشاهده متن کامل بحث + 5382 بازدید | 232 پست
اسی جون کاش من خواهر یا مادرت بودم ببین از .... آویزونش میکردم یا نه

😓😓😓

چی بگم والا عزیزم...مامانم همش ناراحته بخاطرم ولی وقتی میبینم کاری از دستش برنمیاد دیگه بهش نمیگم این چیزارو که بدتر فقط حرص نخوره

بابامم تا چیزی بهش میگم میگه من از دست تو قرص اعصاب میخورم تو کی میخای ادم‌ بشی

شوهرمم ک اینارو دیده قشنگ میدونه پشت و پناه ندارم بدتر میشه

میدونی از اونجا رونده و از اینجامونده شدم

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉
برای نجاتت دعا میکنم این تنها کاریه ک از دستم برمیاد 🌹

لطف میکنی عزیزدلم❤خدا صدبرابر این مهربونیت،بهت هرچی که میخای ببخشه ایشالا😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه جمجمه آسیب دیده یا حتی ترك ریز هم برداشته . عکس جمجمه رو میبری پزشك قانونی ک دفعه دیگه ای وجود ن ...

مرسی عزیزم

ایشالا که چیزی نیست خیلی میترسم اخه اما حتما اینکارو میکنم

شما میدونید برای تشخیص و عکس ام آر ای میدن یا چیز دیگه ای؟

اسی جان به خدای مهربون میسپارمت فقط از نظر مالی مستقل شو پولهات رو توی یه عابر مخفی بریز به هیچ ع ...

چشم عزیزدلم❤

مرسی از کمکت مرسی از همدردیت❤

امیدوارم که خوشبخت و خوشحال باشی همیشه😍😍😍💕💕💕💕💕

ببین من اول زندگیم شوهرم اینجوری بود و من خیلی مظلوم بودم یعنی من تو فامیل به مظلوم بودن معروفم‌ خلاصه یه بار که زد یه سیلی آبدار خوابوندم تو گوشش برق سه فاز از کله اش پرسد و رفت رد کارش دیگه یاد گرفته بودم میزد میزدم می خوردم باز میزد یه بار زدم به سیم آخز و رفتم سمت آشپزخونه و چاقو برداشتم اول تهدید کردم خودم رو میزنم البته الکی بود ها شوهرم گفت بزن که یه راست بری جهنم من خونم به جوش اومد گفتم پدرسگ چرا خودم رو بزنم تو رو می کشم اون نی دویید دور خونه من میدوییدم البته اگه گیر مینداختمش جرات جاقو زدن نداشتم ها ولی خیلی تو نقشم فزو رفته بودم 😅خلاصه خواهر همون بود و دیگه الان کامل رام شده تو هم امتحان کن حالا یا کولی بازی در بیار یا بزن 

ن چرا میشه خودم تو همین نی نی سایت دیدم،حتی میتونی یواشکی فیلم بگیری موقع کتک.... والا من ب کمتر کسی ...

میدونم عزیزم😓😓😓ولی خب چیکار کنم که دستم به جایی بند نیست و مجبورم فعلا تحمل کنم

😓😓😓 چی بگم والا عزیزم...مامانم همش ناراحته بخاطرم ولی وقتی میبینم کاری از دستش برنمیاد دیگه بهش ...

به پدر مادرت بگو شما وقتی پشتم نیستید اون پرو میشه به بابات بگو ی شب بیاد خونتون باهاش حرف بزنه و تهدیدش کنه ک اگه بخات ادامه بده شکایت میکنید

این مراحلو برو

اگه دیدی فایده نداره و نمیان پس باید مهریتو بگیری و ی زندگی بی دغدغه شروع کنی 

البته مهریه همراه طلاق چون فکر نکنم درست بشو باشه

اصن مهریتو بزار اجرا یا تهدیدش کن مهریمو میزارم اجرا یکم بترسه تو این گرونی سکه مهریت چقدره اسی؟

زیاد نیست والا ۳۵۰ تا سکه

اگه همچین کاری کنم که کلا از خونه میندازتم بیرون

میدونم عزیزم😓😓😓ولی خب چیکار کنم که دستم به جایی بند نیست و مجبورم فعلا تحمل کنم

میفهممت😔الهی مشکلت حل شع

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
به پدر مادرت بگو شما وقتی پشتم نیستید اون پرو میشه به بابات بگو ی شب بیاد خونتون باهاش حرف بزنه و ته ...

صدبار تا حالا از بابام خواهش کردم که باهاش صحبت کنه...حتی دعوا هم نه...فقط صحبت کنه بلکه بهتر بشه ولی بابام میگ من نمیتونم شمشیر بردارم با پسر مردم دعوا کنم

ببین ینی مرام و معرفتش در همین حده....

از طرفیم تو یه شهر کوچیک زندگی میکنه بخام خودم تنهایی مستقل بشم مردم میخان حرف بزنن هی...من حتی ب فکر ابروی اون هستم اما اون زحمت نمیده ب خودش برای زندگی دخترش کاری کنه

فقط منت قرصای اعصابی ک میخوره رو روی سر من میذاره که همش بخاطر توئه

بیشترم بخاطر دوتا خواهر کوچیکم چیزی نمیگم چون جو خونمون متشنج میشه اون بچه ها چه گناهی کردن که تو دعوا و مصیبت بزرگ بشن