2777
2789
عنوان

شوهرم سرمو زد تو شیشه ماشین:(

| مشاهده متن کامل بحث + 5383 بازدید | 232 پست
اگ رفتی دکتر و خدایی نکرده مشکلی برات پیش اومده بود برو شکایت کن اگرم نه ک صبر کن دفعه بعد ک زدت جی ...

انشاالله‌که چیزی نیست دل تو دلم نیست والا😭

مرسی عزیزم از همدردیت۰❤

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کدوم باغ وحش اومده شوهرت ؟ تف به شرافت و غیرت مردی که دست رو زنش بلند میکنه

😓😓😓😓 چی بگم والا 

خدا الهی همینارو بخواد برا مادرش با این بچه تربیت کردنش😭

خواهر من١٦سال كتك خورد اخر طلاق گرفت الان همش دكتره مغزش مشكل داره خودش تعادل روحي نداره كلا نابوده ...

😓😓😓😓کاش کاری از دستم‌برمیومد😭😭😭😭

اگه جمجمه آسیب دیده یا حتی ترك ریز هم برداشته . عکس جمجمه رو میبری پزشك قانونی ک دفعه دیگه ای وجود نداشته باشه . ی ذره همت بخرج بده برای خودت فکر نکنه هر کی ب هر کیه

آمین شود هَر آنچه می پِنداری ..🌱💙
ببین تو که پشت نداری ازت دفاع کنه اگه خونت اپارتمانه تا دس بلند کرد بدو تو راهرو جیغ بکش دادو هوار ...

مرسی عزیزم

دیگه ساکت نمی مونم باید یه کاری برای خودم بکنم

اسی جان به خدای مهربون میسپارمت

فقط از نظر مالی مستقل شو

پولهات رو توی یه عابر مخفی بریز

به هیچ عنوان طلا نخر

چون توی دیده و شوهرت به بهانه های مختلف ازت میگیردش

بعد ده سال هنوزم عاشق شوهرمم مثل روز اول
نه عزیزم هنوز تازه رفتم تو ۲۰ سال  فکر نمیکردم پزشک قانونی ب همین راحتی باشه تاحالا اینکارو نک ...

ن چرا میشه خودم تو همین نی نی سایت دیدم،حتی میتونی یواشکی فیلم بگیری موقع کتک.... والا من ب کمتر کسی میگم جدا شو بخدا،،دست بزن داره وهمیشه اینجوریه جدا شو....میزنه یه بلا سرت درمیاره وچنین زندگی آرامش نداره....چون الان جوانی میتونی شانس بهتری داشته باشی،ن پای چنین مردی فسیل بشی

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍