2777
2789
عنوان

سایت شرطبندی😁

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید دوستان من اگه حرفی زدم نمخاستم کسیو ناراحت کنم فقط نظرمو بیان کردم ❤

اینجا سایته تبادل نظره عزیزم هرکسم عقیده ی خودشو داره چه خوبه که همه مثل شما بااحترام حرف بزنن 💛

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲

خاک تو سر شادمهر خواننده حال بهم زنی بود واقعا براش متاسفم ندا یاسی که چندش روانیه باید ببرن بستریش کنن 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
😔 نمیدونم واقعا من زیاد پیگیر این چیزا نیستم ولی خب ی پست دیدم ک بچه میلاد حاتمی بود واقع ...

اینا هم دست نشانده ی اون سعدالله هستن اصلا کدوم مردی حاضره زنش و با لباس س ک سی ببره تو وان و عذر میخوام بگه عین زن های خراب برقصه و بگه بیاین تو سایتم، از کجا معلوم زنش باشه واقعا!! این زن همزمان با پدرام مختاری هم‌بوده و اینکارو کرده

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
واقعا نمیدونستم اینا رو  دنیا چیکاره بوده ایران

نمیدونم ولی اسمش زهراست نه دنیا. حتی خودشون گفتن نیلی وقتی ایران بودن ۷۰ تومن بهش میدادن توی هال جلوی همه .... میکردن باهاش و منشی بوده دزدی هم میکنه با پویان و پرونده هم دارن

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
ببخشید دوستان من اگه حرفی زدم نمخاستم کسیو ناراحت کنم فقط نظرمو بیان کردم ❤

اختیار دارین عزیزم، تبادل نظره و باهم صحبت کردیم ناراحتی پیش نیومده که❤😘

از کجا میدونید با پدرامم بوده

یه پیچی فیلمشون رو گذاشت چالش ریپورت ۲ فکر کنم اسمش بود اگاهی میده در موردشون برای ریپورت و جمع کردنشون، فیلم سحر و اونو گذاشت تو بغل هم بودن تو لایو 

نیلی وساشا و پویان که هنو دارن استوری میزارن چطوری فرارین  دیشب ساشا استوری گذاشت توی ساحل با ...

فراری نیستن نیلی و پویان لینک سایت ها رو برداشتن و ترسیدن اساسی و حتی تبلیغشم نمیکنن

تو بورس هم به صورت قانونی اموال مردم رو به آتش زدن 

مردم رو دعوت کردن بعد گند زدن به بورس

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم