2777
2789
عنوان

سایت شرطبندی😁

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 76 پست

[QUOTE=171168035]بقیه حساب کار دستشون اومد خودشون و جم کنن فکرکردن وون از ایران رفتن هرغلطی میخوان میتونن بکنن این می ...[/QUOTE

یه نفر تو ترکیه نمیدونم مقامش چیه ولی دنبال کارشه شدید و حتی گفته پرونده های ایرانش هم بفرستن براش و توییتر پیچ داده که براش بزارن و گفته صاحب استانبول رو یا میدیم ایران یا زندان براش میبره اساسی

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
وقتی زندگی انچنانی رو میریزن تو اینستاگرام و مدام میگن از این راه پولدار شدن ۹۰ درصد نوجونا میرن سمت ...

اینا از رو دزدی میکنن و به همه میگن خیلی هاهم زیر زیرکی خون مردم و تو شیشه میکنن ☹هممونم میدونیم ولی ساکتیم حالا ک اینارو گرفتن همه دارن میگن حقشونه فلانه ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله ک بتونن میلاد حاتمی رو بیارن ایران اعدام بشه تا درس عبرت بقیه بشه

میدونین چندین خانواده مالشون باختن و سکته قلبی کردن چندتا خانواده از هم پاشیده 

طرف ۶۰ سال کار کرده بچه نوجوانش گول اینا رو خورده و کل زحمتشو ب باد داده

[QUOTE=171168035]بقیه حساب کار دستشون اومد خودشون و جم کنن فکرکردن وون از ایران رفتن هرغلطی میخوان م ...

وقتی زندگیایی مثلا قشنگشون و میریزن تو فضای مجازی خب جووناام فکر میکنن واقعا میشه ایناایی که واسه سنارشاهی ببخشید سگ دو میزنن میگن ما چرا پولدارنشیم و گول میخورن ،

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
نظر شما محترمه 🙂 ولی کسیو مجبور نکردن برن تو سایتشون چرا منو شما تو سایتشون نیستیم ؟؟؟چون خودمون نخ ...

نرفتیم چون اطراف زیاد دیدیم ولی یه نوجوان ک کله اش باد داره با دیدن زندگی لاکچری اونا حتما گول میخوره

نظر شما محترمه 🙂 ولی کسیو مجبور نکردن برن تو سایتشون چرا منو شما تو سایتشون نیستیم ؟؟؟چون خودمون نخ ...

اینا وقتی ایران بودن دزد بودن خانم، میلاد و پویان و نیلی عذر میخوام کارش تن فروشی بوده اینا رو ثابت کردن و خودشون هم گفتن بارها و اینجا با پرونده های باز رفتن اگر اینجا بودن هم سالیان سال باید زندان میرفتن، عزیزم باور کنین خیلی ها از این سایت ها بدبخت شدن و اونا خوشبخت، اونا از اول بدبخت بودن پس کسی بدبختشون نمیکنه این پول نوجوان و جونای ماست ک خوشبختشون کرده

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
اینا از رو دزدی میکنن و به همه میگن خیلی هاهم زیر زیرکی خون مردم و تو شیشه میکنن ☹هممونم میدونیم ولی ...

حق ظالم باید کف دستش گذاشته بشه چه کسایی که رو بازی میکنن چه کسایی که پنهانی کاراشون و میکنن اونام چوبشو میخورن شما نگران نباش

اینا از رو دزدی میکنن و به همه میگن خیلی هاهم زیر زیرکی خون مردم و تو شیشه میکنن ☹هممونم میدونیم ولی ...

شما اصلا متوجه نمیشین ما چی میگیم فقط یه شعار به من چه و متاسفم واسه بدبختی دیگران خوشحالین دستتون گرفتین و نمیخواین اصلا بفهمین ما چی میگیم... چی بگم دیگه

اینا وقتی ایران بودن دزد بودن خانم، میلاد و پویان و نیلی عذر میخوام کارش تن فروشی بوده اینا رو ثابت ...

😔

نمیدونم واقعا من زیاد پیگیر این چیزا نیستم ولی خب ی پست دیدم ک بچه میلاد حاتمی بود واقعا دلم سوخت نمتونم ارزو مرگشو بکنم 😑فقط امیدوارم به راه راست هدایت شن 

😔 نمیدونم واقعا من زیاد پیگیر این چیزا نیستم ولی خب ی پست دیدم ک بچه میلاد حاتمی بود واقع ...

ماام بخاطر دخترش ناذاحتیم مطمئن باش اون دخترم وقتی بزرگ شه بفهمه پدرش چه کارا که نکرده ازبودن خودشم خجالت میکشه و پشیمون میشه