2777
2789
عنوان

سایت شرطبندی😁

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا همین پریروز پویان داشت تبلیغ میکرد 

من نمیرم حتی نگاه کنم یا پیچ هاشون رو ندارم از پیچی که اگاهی میده به مردم اینا رو شنیدم و دیدم

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
تتل بت چی؟

تتلو یه ویدیو گذاشته که ما جوری طراحی میکنیم که ببازین و خودشم گفته بیاین ببازین تا بدهی هاتون رو به من بدین😶

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
نظر شما محترمه 🙂 ولی کسیو مجبور نکردن برن تو سایتشون چرا منو شما تو سایتشون نیستیم ؟؟؟چون خودمون نخ ...

عزیزم شما با این حرفت داری کار همه کلاهبردارا رو توجیه میکنی

احساساتی صحبت نکن

در بعضی موارد باید جدی برخورد کرد و گرنه سنگ روی سنگ بند نمیشه

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
من نمیرم حتی نگاه کنم یا پیچ هاشون رو ندارم از پیچی که اگاهی میده به مردم اینا رو شنیدم و دیدم

پس اشتباه آگاهی میدن چون من کار هر روزمه پیجاشونو نگاه میکنم و همیشه تبلیغ هست

تیکر 1000 روزگی شازده 👑

یکی از فامیل های ما قمار باز بود همسرش تعریف میکرد با هم قهر کرده بودیم رفته بودم خونه بابام برگشتم دیدم فرشارو لوله کرده فهمیدم حتی فرش زیر پامونم تو قمار باخته .یعنی خونه مغازه و هر چی داشت تو قمار باخت و در آخر تو سن چهل سالگی فوت کرد .یه قانونی هست که بر اساس قانون احتمالات ریاضی میگه کسی که قمار باز باشه همیشه شکست خورده هست توضیحش یه کم سخته ولی با قانون آمار و احتمال ریاضی ثابت شدست 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
پس اشتباه آگاهی میدن چون من کار هر روزمه پیجاشونو نگاه میکنم و همیشه تبلیغ هست

چه اشتباه که دنبالشون میکنین! اشتباهی اگاهی نمیده خیلی خیلی کم شده درامدشون. ادرس پیچ رو میدم برین ببینین و بعد خواستین بازم نگاهشون کنین، شما باهمین نگاه کردناتون هم انگاری به اونا پول دستی دادین

Chalesh_report2

یکی از فامیل های ما قمار باز بود همسرش تعریف میکرد با هم قهر کرده بودیم رفته بودم خونه بابام برگشتم ...

اره متاسفانه من به چشمش زندگی بد قمار باز ها رو دیدم😕

چه اشتباه که دنبالشون میکنین! اشتباهی اگاهی نمیده خیلی خیلی کم شده درامدشون. ادرس پیچ رو میدم برین ب ...

نمیخوام حرف سیاسی بزنم قطع کاربری بشم بخاطر چند تا دزد

ولی اون پیجی که گذاشتی رفتم‌نگاه کردم همشون مال چندین سال پیشه اینو دیگه هر بچه ای نگاه کنه میفهمه کافیه خالکوبی هاشونو ببینی

تیکر 1000 روزگی شازده 👑
نمیخوام حرف سیاسی بزنم قطع کاربری بشم بخاطر چند تا دزد ولی اون پیجی که گذاشتی رفتم‌نگاه کردم همشون ...

چه عرض کنم هر کسی نظر و عقاید خودش رو داره ...موفق باشین

نمیخوام حرف سیاسی بزنم قطع کاربری بشم بخاطر چند تا دزد ولی اون پیجی که گذاشتی رفتم‌نگاه کردم همشون ...

پرونده های چندین سال پیششون که بسته نشده شده؟! دزدی هاشون حبسش رو کشیدن ؟ نه نکشیدن.. اجاره ای بودن وسایلشون رو نشده بود که الان شده.. با اون سعدالله دستشون رو نشده شده، تمامی برنامه ها و کارهاشون دروغه برای فالوور و پول دزدی الان ملت ... اون پیچ یا هر پیچی داره اگاهی میده که اینا بازم دزدی نکنن.. از رذل بودن و پست بودن و دروغگو بودنشون کم شده؟ نشده... نگاه کنین علنی خودشون گفتن پولاتونو میدزدیم و هنوزم میگن... اگاهی داره داده میشه تا دیگه گول این دزدها رو نخورن جونامون. روز خوش