2777
2789
عنوان

درددل اما ی کم طولانیه

166 بازدید | 23 پست

سلام ۲۷سالمه دوتا بچه دارم ۴ساله و سه ماهه الان ۷ساله عروسی کردم ۴سال پیش مادرشوهرم بودم ک بدترین روزای عمرم بود الان ۳ساله ک جدام شوهرم باهمکارش بهم خیانت کرد البته فقط در حد اس دادن فهمیدم دعوا و کتک کاری و قهر و درنهایت برگشتم سرزندگیم خوب بود واقعا چیزی ازش ندیده بودم باز الان دوسه ماهه ک میبینم بهش اس میده ن عاشقانه ولی خب در ارتباطه قهرکردم گریه کردم حرف زدم قسم میخوره میگه شلوغش میکنی چیزی نیس میدونم هم واقعا چیزی نیس ولی یادم میاد پیامای قبلیش رو دیونه میشم میدونه ک میدونم ولی اصلا براش مهم نیس مدام چکش میکنه تو وات توتلگرام تو اینستا همه جا اونروزم رفت دیدنش برای کاری ولی ب من گفت میرم  ی جا دیگه کارمو راه بندازن ولی میدونم رفته پیش خودش بهش گفتم چرا جواب نداد الان بازم قهرم یعنی سردم ن یعنی مردم فقط دارم نفس میکشم

نمیتونم طلاق بگیرم چون هیچ پشتوانه ای ندارم خانوادم حمایتم نمیکنن بعدم شوهرم بقدری خوبه ک اصلا کسی حرفامو باور نمیکنه

میدونم شوهرم ارزوشه من مثل اون خانم باشم ک نیستم

چیکارکنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تحصیلات و شاغل بودن

عزت نفس داشته باش اون خانمم اگ تحصیلات و شعور داشت با مرد متاهل وارد رابطه نمیشد .بعدم مگ شوهرت همون روز اول شمارو ندید ک الان دلش میخواد شما جوره دیگ ای باشین؟ مشکل از شوهرت 

خدایا امیدم تویی .کمکم کن و به دلم ارامش بده 😭😭
عزت نفس داشته باش اونم خانم اگ تحصیلات و شعور داشت با مرد متاهل وارد رابطه نمیشد .بعدم مگ شوهرت همون ...

چرا دید بقول خودش عاشق شد 

ووووو اگه بدونی اون خانم چقد خودشو بالا میگیره قبلا شوهرم بهش گفت خانم دکترم گفت منشی منم نیستی

ولی شوهرم ول کنش نیس

پس چیکار کنم

با يه بچه سه ماهه و يه كوچولهه ديگه ات سخته اما بايد خودتو دوست داشته باشي به خودت اهميت بدي مهارت هاي زندگي كردنتو بالا ببري اطلاعاتتو به روز كني اينقدر ازهمه لحاظ به خودت برس كه شاد شي و اين رفتارا به چشمت نياد تو براي خودت كافي هستي اونوقت ميبيني كه نه فقط شوهرت همه دوست دارن فقط تو بهشون اهميت بدي سخته ولي شدنيه

چیزی نیس واقعا ولی خب باهاش در ارتباطه بنظرت حرفای قبلشون یادشون رفته محاله

مسلما نه حتمی یه چیزی از سمت اون خانم بوده ک شوهرت دوباره رفته سمتش ولی شما خ هم نزن چون بیشتر تشویق میشه ب این کار

آخہ شبــــ ڪـــــ میشہ... حس میڪنم یڪے نشستہ پیشتـــ