2777
2789

اول بگم پسر صابکارمون هست . رفتاراشو میگم ببینید من توهمی شدم یا واقعا نسبت بهم احساسی داره ممنون میشم ❤️ خیلی نگاه میکنه خیلی خیلی قشنگ میفهمم زیر چشمی زیر نظرم داره و به هیچ یک از همکارامون اینطوری نگاه نمیکنه ، وقتی با تلفن حرف میزنع دقیقاً میاد جلو من وامیسته و بلند بلند حرف میزنع و جلب توجه میکنه ، وقتی یک موضوع خنده دار تعریف میکنه به من نگاه میکنه اول .دور و برم میاد خیلی مثلاً یک روز کار مهم تری داشت اما اومد دقیقا رو به روی من واستاد و هنگام کار قشنگ میفهمیدم داره نگام میکنه ، یک روزم موقع برگشت با سرویس مون مادر پسره هم بود تو ماشین به دختر خواهرش گفت واسه پسرم خواستگاری کردیم فلان دخترو در صورتی که میتونست جلو غریبه ها نگه بعد یهویی به من گفت تو که قصد مهاجرت داری اونجا ازدواج میکنی ؟! در صورتی که در مورد ازدواج صحبت نکردم.

امروزم زیاد نگام میکرد پسره ، پسر نماز خونی هست بعد نماز دیدم چشاش قرمزه یکم بعد با همون چشما نگام میکرد ، دختر آرومی هستم وقتی حرفم بزنم میبینم هیجان زده میشه و بیشتر سعی میکنه با بقیه حرف بزنه دوبار صحبت کردم باهاش دیدم فامیلی مو اشتباه تلفظ کرد و یکبار دیگه لکنت خیلیی کوتاه 😂

من چرا ذوق کردم خدا:)

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خر ذوق شدم🤣🤣🤣🤣

😂😂😂

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

من چرا ذوق کردم خدا:)

چرا آخه واقعا حسی داره بهم ؟ 😂😅

وایییییی تروخدا اینم بگو امروز قشنگ چشماش قرمز بود بعد نماز و دوبار نگام کرد با همون حالت بعد کل روزو وقتی بهم نگاه میکرد اخمو گرفته بود خودشو به خاطر اینکه بهش محل نمیدم ؟

به نظرم بیشتر خودت زیادی جهت دادی به کاراش

اون قسمت چشم قرمز رو نفهمیدم یعنی چی؟

اگرم حسی داشته باشه خودشو باید جرعت داشته باشه بیاد جلو شما لازم نیست کاری بکنی

گفت:مرا به یاد می آوری؟گفتم:از یادنرفته بودی که دوباره به یاد بیایی❤️🩹

بنظر میاد اره

امروزم بعد نماز حس کردم چشماش خیسه یکممم با همون چشما دوبار نگام کرد ، و کل روزو اخمو بود و سعی میکرد زیاد نگام نکنه . چون به خاطر اینکه توجه نمیکنم اینطوری شده؟

چرا آخه واقعا حسی داره بهم ؟ 😂😅وایییییی تروخدا اینم بگو امروز قشنگ چشماش قرمز بود بعد نماز و دوبار ...

اره دیگه وای من میمیرم طرف برات سر نماز گریه کرده

همین فرمون ادامه بده فقط یه نقطه توجه کن به خاستگاری هم میکشه

به نظرم بیشتر خودت زیادی جهت دادی به کاراشاون قسمت چشم قرمز رو نفهمیدم یعنی چی؟اگرم حسی داشته باشه خ ...

بخدا من چیزی رو که دیدم گفتم گلم ، اول مثل شما فکر میکردم ولی چند روزه توجه بیش از حد دارم و قشنگ متوجه میشم .

اینم بگم بعد نماز انگار چشماش خیس بود بعد نگام کرد دوسه بار . و کل روزو اخمو بود یه جورایی و سعی میکرد نگام نکنه

امروزم بعد نماز حس کردم چشماش خیسه یکممم با همون چشما دوبار نگام کرد ، و کل روزو اخمو بود و سعی میکر ...

نه فک نکنم بخاطر توجه باشه..دلایلش میتونه زیاد باشه.ولی کلا نرمال رفتار کن نه طوری که بفهمه بهش توجه داری.نه اینکه کلا نادیدش بگیری

دل شوبردی دیگه😍

واقعا ؟؟؟ 😂

امروزم بعد نماز انگار چشماش خیس بود بعد نگام کرد دو بار ، بعد از اون کل روزو اخمو گرفته بود خودشو و سعی میکرد نگام نکنه ...

من چون محلش نمیزارم به خاطر همین ؟