اول بگم پسر صابکارمون هست . رفتاراشو میگم ببینید من توهمی شدم یا واقعا نسبت بهم احساسی داره ممنون میشم ❤️ خیلی نگاه میکنه خیلی خیلی قشنگ میفهمم زیر چشمی زیر نظرم داره و به هیچ یک از همکارامون اینطوری نگاه نمیکنه ، وقتی با تلفن حرف میزنع دقیقاً میاد جلو من وامیسته و بلند بلند حرف میزنع و جلب توجه میکنه ، وقتی یک موضوع خنده دار تعریف میکنه به من نگاه میکنه اول .دور و برم میاد خیلی مثلاً یک روز کار مهم تری داشت اما اومد دقیقا رو به روی من واستاد و هنگام کار قشنگ میفهمیدم داره نگام میکنه ، یک روزم موقع برگشت با سرویس مون مادر پسره هم بود تو ماشین به دختر خواهرش گفت واسه پسرم خواستگاری کردیم فلان دخترو در صورتی که میتونست جلو غریبه ها نگه بعد یهویی به من گفت تو که قصد مهاجرت داری اونجا ازدواج میکنی ؟! در صورتی که در مورد ازدواج صحبت نکردم.
امروزم زیاد نگام میکرد پسره ، پسر نماز خونی هست بعد نماز دیدم چشاش قرمزه یکم بعد با همون چشما نگام میکرد ، دختر آرومی هستم وقتی حرفم بزنم میبینم هیجان زده میشه و بیشتر سعی میکنه با بقیه حرف بزنه دوبار صحبت کردم باهاش دیدم فامیلی مو اشتباه تلفظ کرد و یکبار دیگه لکنت خیلیی کوتاه 😂