2777
2789
عنوان

درددل اما ی کم طولانیه

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 23 پست
چرا دید بقول خودش عاشق شد  ووووو اگه بدونی اون خانم چقد خودشو بالا میگیره قبلا شوهرم بهش گفت خ ...

بنظرم مردا ۹۰ درصدشون تنوع طلبن .😑😑مگ عاشق شما نیست؟ چ مردای پیدا میشن

خدایا امیدم تویی .کمکم کن و به دلم ارامش بده 😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا خیلی دلم برا بچه هام میسوزه گناه دارن 

از اون بدتر خودم چی جوونیم رفت بخدا حسرت همه چی ب دلم موند اوایل عروسی ک همش مادرشوهرم خون ب دلم کرد الانم ک شوهرم وکاراش 

نمیدونم تاوان چی رو پس میدم بخدا الان ۷ساله زنش شدم حتی تو فکرمم بهش خیانت نکردم بعد اون خیلی راحت

بنظرم مردا ۹۰ درصدشون تنوع طلبن .😑😑مگ عاشق شما نیست؟ چ مردای پیدا میشن

عاشق من بود ولی الان دیگه نیس قبلا اون خانم بهش گفته بود منو باید تحمل کنه باید با من بسوزه وبسازه 

شوهرمم فکر میکنه من ایقد بدم ک باید لسوزه و بسازه

عاشق من بود ولی الان دیگه نیس قبلا اون خانم بهش گفته بود منو باید تحمل کنه باید با من بسوزه وبسازه&n ...

بنظرم خیلی جدی با شوهرت حرف بزن اینجوری ک نمیشه .یعنی چی ک عاشق بود  خاک بر سر شوهر هوس باز و اون خانم بی حیا 

هزار بار حرف زدم بی فایده اس 

پس این شوهر برات نمیشه.ولش کن برا خودت زندگی کن تا میتونی به خودت برس و برا خودت خرج کن 

پس این شوهر برات نمیشه.ولش کن برا خودت زندگی کن تا میتونی به خودت برس و برا خودت خرج کن 

اره میدونم الانم دقیقا دارم همین کارو میکنم نسبت بهش بی تفاوتم ولی دروغ چرا در ظاهر اینجورم وگرنه ذهنم خیلی در گیرشه

فقط از خدا میخام خودش جوابشون رو بده

اره میدونم الانم دقیقا دارم همین کارو میکنم نسبت بهش بی تفاوتم ولی دروغ چرا در ظاهر اینجورم وگرنه ذه ...

انشالله ک سرش به سنگ بخوره