2777
2789
عنوان

دخترعموم اینو گفت منم جوابشو دادم

375 بازدید | 23 پست

من ی دخترعمو دارم خیلی از من بزرگتره حدود ۱۱ سال بزرگتره

و کلا هم سبک زندگیش فرسخ ها با من فاصله داشته

اون زود ازدواج کرده و دانشگاه نرفته و زود هم بچه دار شده و سه تا بچه داره

من دانشگاه رفتم و چند سالی دیر تر ازدواج کردم که بازم توی عرف جامعه خیلی زود حساب میشه ولی از نظر اونا دیر بود

بعد تا مجرد بودم که هی میگفت خاک برسرت من همسن تو بودم بچه داشتم و فلان

بعدم که ازدواج کردم من سلیقه م مینیمال بود یعنی واقعا خودم حلقه پهن و پر زرق برق دوست نداشتم و حلقه ساده برداشتم

دو سه بار توی جمع های مختلف یهو حلقمو میدید میگفت این حلقه اصلیته ؟؟؟؟ چقدر باریک و سبکه ، فقط چند تا نگین داره که اتمیه

برای من ببین چقدر پهنه همش هم برلیانه😐😂

من واقعا آنقدر حرفش مسخره بود هیچی نمیگفتم

تا اینکه ی بار دورهم جمع بودیم با زن پسرعمه م و بقیه فامیل

دخترعموم داشت دردل میکرد گفت از وقتی سومین بچه رو آوردم با شوهرم مثل خواهر برادر شدیم و اینا

یهو وسط حرف زدن باز چشمش خورد ب حلقه من جلوی همه گفت واااای این حلقه اصلیته ؟؟ چقدر سبکه و نگین هاش اتمیه ، برای من ببین چند ردیف نگین داره همش برلیان 😐

منم دیگه خیلی زورم گرفت جلوی بقیه اینو گفت

منم گفتم عزیزم این چیزا ک خوشبختی نمیاره ، عوضش ما مثل خواهر برادر نیستیم 🫠😂

وای خدایا دیگه دهنش بسته شد اولین باری بود توی زندگیم جواب ی نفر به موقع اومد توی ذهنم نه توی حموم 😄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای باریک الله خوب گفتی بهششش 🤣🤣🤣🤣😒😒

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

وقتی در عان واحد جواب میده ادم یه حس خوبی میده خدایی ن😄

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

وای مثل دخترعمو منه با این که دختر عموم از من کوچیک تره از نظر اون من خرابم

حالامن همیشه خونه هستم اون تا نصف شبی تا خالش دختر خالش توی پارک ولوعه😂😂

اگه تا ماه دیگه زنده موندم خدا خیلی دوسم داره

واااای 😂😂

البته دلم براش میسوزه اون از درون خیلی غمگینه خودشو با اون انگشتر و چیزای مسخره داره مشغول میکنه .مطمئنم بت حسودی میکنه غبطه میخوره ولی نمیدونه چطور خودشو تخلیه کنه.ولش کن اون خودش ب اندازه کافی رنج میکشه

خیلی حس دل انگیزی داشت هنوزم خوشحالم از جوابم 😌

آفرین آفرین🥰

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

این ی نمونه از سمی بازی هاشهکلا جای زخم حرفهاش تیکه تیکه رو بدنمه آنقدر اینجوری تاحالا حرف زده بهم � ...

بیخیالش باش از حسودیشه خجالت واقعا نمیکشه ۱۱سال بزرگتره و اینجوریه باهات😑 حداقل همسنت بود قابل درک تر بود