2777
2789

پسره 21 دختر عموم 19 باهم رفت و امد نداشتن دوتا شهر جداگونه بودن ناف بر همدیگه هستند

دختر عموم یکسره گریه میکنه پسره رو 5 سال پیش دیده بوده اخرین بار خیلی بچه بوده

حالا میگه

پسره ادای بزرگا رو در میاره لفظ قلم حرف میزنه کلمه های گنده گنده به کار میبره 21 سالشه ولی انگار روحش 40 سالشه می خواد بزرگ و با تجربه به نظر برسه

از اونا که ادعای دانایی و بزرگی میکنن نسبت به همسن هاشون

دختر عموم به خاطر همین ازش بدش میاد

به نظرتون پسره خوبش میشه؟ خوب شدنی هست؟ کسی تجربه ای داره از پسرای این مدلی ؟

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی گنده گویی میکنی دیگهاین میخواد بگه حرف آخرو من میزنمدخترعموت که دیگه راهی نداره مجبوره قبول کنه ...

نهههه بنده خدا قلدر نیست اتفاقا مهربون میزنه منم یه بار بیشتر ندیدمش ولییی

مثلا مثل بزرگا حرف میزنه مثل کسی که انگار پر از تجربه هست ادا بزرگا درمییاره مدل صحبت کردنش به سنش نمیخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

خدالعنت کنه پدر و مادر جفتشون رو این رسومات احمقانه چیه الان

لطفا کسیو لعنت نکنید همین الان پاک کنید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقدر رسم بدی هست من 21 سالمه بعد یه بار حرف ازدواج این چیزا شد بابام برگشت گفت دختر من هنوز بچست

خودم نبودم یکی برام تعریف کرد بابام این طوری گفته

اگه تا ماه دیگه زنده موندم خدا خیلی دوسم داره

خدالعنت کنه پدر و مادر جفتشون رو این رسومات احمقانه چیه الان

لطفا توهین نکنید د نبال راهکار هستم براش نه توهین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نهههه بنده خدا قلدر نیست اتفاقا مهربون میزنه منم یه بار بیشتر ندیدمش ولیییمثلا مثل بزرگا حرف میزنه م ...

خب چون با این سن کمش دارن براش زن میگیرن اونم جو گیر شده میخواد بگه منم دیگه مردم و زن دارم و فلان....

به نظر من جفتشون بچن سنشون برا ازدواج اصلا مناسب نیست

حتی اگه بعدا هم بخوان ازدواج کنن شاید اصلا شایدددد یکیشون منصرف بشه اونوقت چی!؟

خب چون با این سن کمش دارن براش زن میگیرن اونم جو گیر شده میخواد بگه منم دیگه مردم و زن دارم و فلان.. ...

هم عقیدم باشما عزیزم ولی نمیشه که کاری کرد فقط نگران این موضوع هست و یکسره گریه میکنه به نظرتون میشه درستش کرد ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هم عقیدم باشما عزیزم ولی نمیشه که کاری کرد فقط نگران این موضوع هست و یکسره گریه میکنه به نظرتون میشه ...

بستگی به خود پسره داره

بتونه خودشو تغییر بده...

خب درکل آره یکم سنش بره بالاتر تغییر میکنه

صددرصد.

بستگی به خود پسره دارهبتونه خودشو تغییر بده...خب درکل آره یکم سنش بره بالاتر تغییر میکنهصددرصد.

خداکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40