2777
2789

سلام . من یه خواهر دارم که ۳۹سالشه و پریوداش کاملا منظم بوده . بعد سه ماه پیش میره دکتر میگه من پریودام منظمه فقط میخوام یه سونو برام بنویس که قصد بارداری دارم تخمک گذاریم مشخص شه . اونم میگه یه قرصی برات مینویسم که عالیه سونو لازم نیست از ۵دوره هرشب دوتا بخور . نگو قرصه کلومیفن بوده . حالا دوماه و نیمه خواهرم پریود نشده و شکمش ورم کرده رفته پیشش دوتا امپول زده ولی الان ۳هفته گذشته جواب نگرفته .دکترش رو عوض کرده و هفته بعد نوبت ویزیت داره ولی امروز رفته سونو گفتن تخمدان چپ یه کیست ۳۰*۵۵ میلیمتر داری. کسی میدونه این کیست جراحی میخواد یانه؟

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی بدون سونو دارو تجویز کرده؟ چجور دکتری بوده

اره بدون سونو نوشته . تازه خواهرم گفته سونو گفته نیاز نیست . حال خواهرم خیلی خرابه . خیلی ناراحتیم به نظرتون جراحی نیازه؟ 

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...

متاسفم برا اینا که اسم خودشونو میذارن دکتر چند ماه پیشم یه دکتر با همین قرصا باعث شد من یه لوله رو از دست بدم برن پیش متخصص انشالله که کیست با دارو رفع میشه

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  
متاسفم برا اینا که اسم خودشونو میذارن دکتر چند ماه پیشم یه دکتر با همین قرصا باعث شد من یه لوله رو ا ...

ای خدا درکت میکنم . اینقد حال روحی خانوادمون خرابه که حد نداره .😔😪نوبت دکترهم زودتر از هفته بعد گیرمون نیومد

ای خدا درکت میکنم . اینقد حال روحی خانوادمون خرابه که حد نداره .😔😪نوبت دکترهم زودتر از هفته بعد گی ...

کلومیفن اصلا قرص خوبی نیست برای تحریک تخمک گذاری لتروزول بهتره تازه اونم اگه بدن نیاز داشته باشه انیدوارم مشکل خواهر شماهم حل شه و چیز حادی نباشه

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  
کلومیفن اصلا قرص خوبی نیست برای تحریک تخمک گذاری لتروزول بهتره تازه اونم اگه بدن نیاز داشته باشه انی ...

بله دقیقا حرف شما درسته خواهر من بطور طبیعی تخمک گذاری و پریود منظمی داره اصلا نیازی نداشته . مچکرم عزیزم