2777
2789
عنوان

بزرگترین دشمن زن ها....

291 بازدید | 11 پست

بزرگترین دشمن زن ها (عین حقیقته)

بزرگترين دشمن يك زن فقط از بين همجنسهاي خودش ميتواند باشد!

🔻اگر خانمي رنگ شاد بپوشد، يك زن او را متهم به سبک بودن و جلف بودن ميكند.

🔻اگر بلند بخندد، از ديد يك زن سبك سر است.

🔻اگر دختري شاد و سرحال باشد براي جلب توجه است.

🔻اگر از داشتن خواستگار مناسب خوشحال باشد منتظر شوهر و بيحياست.

🔻اگر نخواهد ازدواج کند، یا عیبی دارد و یا ترشیده است!

🔻اگر از ازدواجش ناراضي باشد، حواسش جاي ديگري است.

🔻اگر طلاق بگيرد، خطرناك براي زندگي ديگران است.

🔻اگر بچه دار نشود یا بچه نخواهد، اجاق کور و نازاست!

🔻اگر زیاد بچه دار شود، دستگاه جوجه کشی راه انداخته!

🔻اگر شوهرش بميرد بايد تارك دنيا شود!

🔻اگر وارد ميانسالي شود همه چيز از او گذشته...

و همه ي اين حرفها را ما خانمها ميزنيم. اما اگر پسري...

🔻 با چند دختر دوست باشد، افتخار است!

🔻اگر صد جا خواستگاري برود و دختران ديگر را منتظر بگذارد زرنگ است!

🔻اگر چند زن را هم زمان بخواهد، از ديد همه مقصر زن اوست كه نتوانسته نيازهايش را برطرف كند!

🔻اگر زنش را طلاق بدهد، يعني زنش عرضه ي نگهداري زندگيش را نداشته است!

🔻اگر همسرش بميرد، بايد سريع زن بگيرد! چون مرد بدون زن نميتواند خودش را جمع و جور كند!

مسلما مردان کمتری در موردش سخن پراکنی خواهند کرد، کاش ما خانمها، کمی باملاحظه تر در مورد هم صحبت کنیم. کاش الفاظ زشت و ناهنجار از ادبیات ما حذف میشد...

ی نام خداااا ،اینجانب یک بانوی متاهل و متهعد👫💍عاشق اشپزی با دستپخت عالی🍝🍔کیک پزعالی🍰باکلی دسر خوش مزمز🍮🍨 و تزیین کننده نمونه😄درحال درس خوندن ،،از نوع حقوق📗📖📚عشق اهنگ و رقص،زندگی من باهندزفیری گره خورده😛😍عاشق کارای هنری مثل دکوپاژ،کار با مس،گلهای کریستالی،انواع بافتنی،ارایشگر نمونه،کلی کار هنری با چوب ،،شمع سازیو....،عاشق همسری،عاشق زندگیم،خدایا مشکلات زندگیمو حل کن،دوستت دارم دوستم داشته باش،خدایا مواظب عشق زندگیه منباش،کمکم کن تاهرروز بهتراز قبل باشم😍😘شاهم من فقط با ط خوشم😻✨💫�🍺👑💍💎

ک همه اینارو مردا یاد زنا میدن

جامعه مردسالار

من یه  قانون جذبی ام   و آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه  اگه تو نوشته هام کلمات غیرمرتبط هست برای اینه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و گوشی اصلاح می‌کنه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازماست که برماست

متاسفانه عین حقیقته

ی نام خداااا ،اینجانب یک بانوی متاهل و متهعد👫💍عاشق اشپزی با دستپخت عالی🍝🍔کیک پزعالی🍰باکلی دسر خوش مزمز🍮🍨 و تزیین کننده نمونه😄درحال درس خوندن ،،از نوع حقوق📗📖📚عشق اهنگ و رقص،زندگی من باهندزفیری گره خورده😛😍عاشق کارای هنری مثل دکوپاژ،کار با مس،گلهای کریستالی،انواع بافتنی،ارایشگر نمونه،کلی کار هنری با چوب ،،شمع سازیو....،عاشق همسری،عاشق زندگیم،خدایا مشکلات زندگیمو حل کن،دوستت دارم دوستم داشته باش،خدایا مواظب عشق زندگیه منباش،کمکم کن تاهرروز بهتراز قبل باشم😍😘شاهم من فقط با ط خوشم😻✨💫�🍺👑💍💎

زدی به سیبل 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن

جانا سخن از زبان ما میگویی

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)
ک همه اینارو مردا یاد زنا میدن جامعه مردسالار

اقایون پشت هم هستن درهر شرایطی،ولی خانوما گاهی اوقات....

جانا سخن از زبان ما میگویی

💎💙

زدی به سیبل 

😜

اونجاس که میگن عقل چهل تا مرغ تو یه زن نیس 

برا چی ناراحت میشیم

وقتی مجرد بودم این حرف کفریم میکرد ولی بعد ازدواجم به این حرف ایمان آوردم نمونه بارزشم زنای قوم شوهرم هستن یه جو عقل ندارن

😜

👌💘

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
اونجاس که میگن عقل چهل تا مرغ تو یه زن نیس  برا چی ناراحت میشیم وقتی مجرد بودم این حرف کفریم ...

متاسفانه بعضی این حرفا خیلی دلو میسوزونه