2777
2789
عنوان

چیکار کنم نوزادم شبا نمیخوابه کل روز بیداره شوهرمم دیشب سرم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 3494 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کولیک فقط ننو سنتی و صدای سشوار 

بچه ی منم امروز خیلی اذیتم کرد 

امیدوارم بچه ها همشون خوب بشن

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
شربت کولیک میدی به‌ش؟؟ بعد داروی گرمیچر خیلی خوبه بخدا ینی ب بچه میدی 5 دقیقه ای ساکت میشه میخابه

یه شربت داده که اونو میدم بهش ساکت میشه ولی بعد چند دقه با گریه بیدار میشه

عزیز میشه گزارش برام بزنی لغو کاربری بشم ممنونم

خدایی خیلی سخته بچه منم تا ۳ماهگی اینجوری بود؛ بیچاره با شوهرم تا ۱۱شب با ماشین میگردوندیمش، فقط اینجوری آروم میشد دیگ آخرا تو پتو تابش میدادیمم ساکت میشد

پسرم تو رو جونه مامان، بزرگ شدی مارو تنها نزار.
کولیک فقط ننو سنتی و صدای سشوار  بچه ی منم امروز خیلی اذیتم کرد  امیدوارم بچه ها همشون خ ...

بچه شما چند وقتشه بهش چیا میدی شبا هم‌بیداره؟؟؟

عزیز میشه گزارش برام بزنی لغو کاربری بشم ممنونم
دیفن خیلی بده برای هوش بچه. خواب اور هم هست. دکتر به من گفت اگر بچه انقدر اذیت کرد که خواستی از پنجر ...

یه ماه دادم خوابش درست شد دیگه ندادم سه ماه بود در حد دوسه ساعت می‌خوابیدم شوهرم می‌رفت واسه خودش جدا می‌خوابید دیگه چاره ای نداشتم داشتم میمردم واسه یه شب تا صبح خواب

جدی چرا ازین عتقیه ها بچه دار میشید؟ 

وقتی ذررره ای درک پدرشدن نداره لیاقتشم نداره قطعا 

سرجهزیه ت که نبوده بچه 

میخاست....... لااله الا الله باز ی چی بگم😐😐😐😐

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
انقدر حرص میخورم. تا بازی میکنه دختر اونه

مسئولیت بنداز گردنش.. بچه رو آورد ازش نگیر بگو ت ام پدرشی باید بغل ت ام آروم بشه و این جور چیزا.. بازم نمیگیره؟؟ 

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎

شوهر ها نمیدونم چرا اعصاب ندارن خوب اخه واقعا هم آدم دیونه میشه هیچی مثل خواب شیرین نیس 😂

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
بچه شما چند وقتشه بهش چیا میدی شبا هم‌بیداره؟؟؟

الان شش ماهشه ولی هنوز حالش خوب نشده 

مشکلات جدید مثل یبوست و اینا... 

خودم که خیلی مراعات میکردم. کوچیکتر بود

شیرخودم  میدادم

همین فقط شیر 

گاهی وقتا که دیگه دیوونه میشدم شربت کولیک ایز ، طبق دستور پزشک، ولی متخصص اطفال گفته بود همونم نده

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
اره براش صدای سشوار دان کردم ولی اروم نمیشه شبا هم اینجوریه و هی زور هم میزنه

من پسرم با صدای با هود اروم میشد.  حوله  گرم کن بزارروی شکمش و پهلوها ش و یواش یواش ماساژ دورانی بده.