2777
2789
عنوان

چیکار کنم نوزادم شبا نمیخوابه کل روز بیداره شوهرمم دیشب سرم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 3494 بازدید | 65 پست
مسئولیت بنداز گردنش.. بچه رو آورد ازش نگیر بگو ت ام پدرشی باید بغل ت ام آروم بشه و این جور چیزا.. با ...

نه میگه گریه میکنه. فقط وقتایی ک بازی میکنه و ارومه بغلش میکنه

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
خدایی خیلی سخته بچه منم تا ۳ماهگی اینجوری بود؛ بیچاره با شوهرم تا ۱۱شب با ماشین میگردوندیمش، فقط این ...

به شوهرم میگم ببریم بیرون با ماشین ساکت بشه بخوابه همش بهونه میاره نه سرده هوا نه اینجوریه 

خودمم ۲ ماهه که تو حونه م  جایی نمیرم دلمم پوسیده خسته شدم فقط به عشق دخترم که باهاش بازی میکنم دلم ارومه

عزیز میشه گزارش برام بزنی لغو کاربری بشم ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه شربت داده که اونو میدم بهش ساکت میشه ولی بعد چند دقه با گریه بیدار میشه

ببین من بچم بهش کولیکز داده بود ولی انقد ک تندبود بچم اشکش درمیومد.. من از همون اول بهش گرمیچر دادم تا الان ک 19 ماهشه تا میبینم دلش درد میکنه و بهونه میگیره بهش میدم مث آب رو آتیشه.. خواب آور هم هس هیچ عوارضی ام نداره

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎
عزیزم بچه دلدرد داره تا یه مدت همینه براش ننو بخر اگه شرایطش داری تو نت بزن شکلش ببین ۲تا طناب داره ...

حتما سرچ میکنم امتحان میکنمش مرسی

اهان از دکترش میپرسم که به بمنم بده

آره باور کن اون شب که خورد من تاصبح خوابیدم بعدشم مردا طاقت بیداری شلوار ندارن بیرون خسته میشن شبم بیدار بمونن دیگه هیچی خانما حوصله بیشتری دارن از مردان هم صبورترن خیلی کم مردی پیدا میشه شبا بیدار بمونه بچه داری کنه از شوهرت ناراحت نشو

نه میگه گریه میکنه. فقط وقتایی ک بازی میکنه و ارومه بغلش میکنه

چه نامرد.. ولی سعی کن کم کم بهش یاد بدی. کارایی ک گفتم بکن.. یا حتی سر سفره بهونه گرفت بگو اون نگه داره ت بخوری بعدخودش بخوره. کم کم یاد میگیره.. من حتی الان بهش میگم پوشکشم میبنده.. 

چند وقتشه بچت؟ 

من هنوز که سه سال و نیمه اش هست شبا اذیتم می‌کنه برا خواب

کولیک و رفلاکس و حساسیت به پروتیین گاوی و شیر خودمم میدادم. شاغلم بودم. شوهرمم راحت شبا خواب! روزاسر کار و بعدم خواب. نهایت یه ساعت نگهش می‌داشت من برم ظرف بشورم یا غذا درست کنم. نه ماهش که شد،عید شد، بیست روز از خونه رفت و گفت طلاق بگیریم. منم یکسال دویدم و همه حقمو بخشیدم و طلاق گرفتم! نه برکت اومد سر سفرم با اومدن بچه نه هیچ. بعد هفت سالم تقدیمش میکنم به خودش!!!! الآنم جز مرگ آرزویی ندارم. بعضی آدما آدم ازدواج و بچه داشتن نیستن. مثل من و شوهر سابقم.

به شوهرم میگم ببریم بیرون با ماشین ساکت بشه بخوابه همش بهونه میاره نه سرده هوا نه اینجوریه  خو ...

ما تابستون بچم اینجوری بود لباس بپوشون تنش ماشینم ک بخاری داره، شربت گرمیچرم خیلی خوبه من به بچم دادم چند وقت خوب شد.

پسرم تو رو جونه مامان، بزرگ شدی مارو تنها نزار.
ببین من بچم بهش کولیکز داده بود ولی انقد ک تندبود بچم اشکش درمیومد.. من از همون اول بهش گرمیچر دادم ...

شربتش سگانوز 

فکر کنم اثر زیاد نداره گریمچر خودتون دادید یا باید ببرم دکتر برام بنویسه؟؟؟

حتما سرچ میکنم امتحان میکنمش مرسی

بچه راحت میخابه ها ولی بچه ب گهواره یا ننو عادت کنه هررر جا میری باید گهواره باشه ها سعی کن با زیر سینه گذاشتن بخابونیش

شربتش سگانوز  فکر کنم اثر زیاد نداره گریمچر خودتون دادید یا باید ببرم دکتر برام بنویسه؟؟؟

ها ن اسم قطره دختر من کولیکز بود خیلی خیلی تند د.. 

من از داروخونه گرمیچر گرفتم خودم دادمون ب داداشم می‌دادیم.. اسم دقیقش گرایپ میکسچر.. 

عالیه بخدا خودت بخر امشب بده ی قطره چکون بسه ببین چی میشه اگه آروم نشد دوتا بده.. بعد بعد شیر خوردن حتمااا دستتو باز کن با صرب چنتا بزن پشتش قشنگ بزار آروق بزنه 

من هنوز که سه سال و نیمه اش هست شبا اذیتم می‌کنه برا خواب کولیک و رفلاکس و حساسیت به پروتیین گاوی و ...

ای وای عزیزم چقد سختی کشیدی.. چرا طلاق اخه

منظورم به مردایی هست که فکر میکنن کارهای بچه مال خانم هست و خوبی ش مال باباش.

میدونم گلم منظورم حرف تو‌نبود

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
4 ماه و نیم

عزیزم خدا ببخشدش هنوز کوچیکه.. حالا کم کم شوهرتم یاد میگیره.. من چون شوهرم بچه نمیخاس ینی حاملگی خیلی خیلی سختی داشتم حتی دوماه بود بازم نق نق میکرد. بعد کم کم یاد دادم و دیگه عادت کرد خودشم.. من ناخواسته باردار شدم حتی قرصم خوردم ولی بازم حامله شدم