2777
2789
عنوان

چیکار کنم نوزادم شبا نمیخوابه کل روز بیداره شوهرمم دیشب سرم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 3494 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم میرفت تو اتاق خواب میخوابید چون صبح زود پامیشد.. کولیک داره بزارش تو کریر تکون بده.پسر من ...

بهش دیشب میگم بیا رو پتو تکونش بدیم بحوابه  میگه من باید برم سرکار حالا کار شوهرم ازاره الانم گرفته خوابیده خیلی بهم زور میاد

عزیز میشه گزارش برام بزنی لغو کاربری بشم ممنونم
احتمالا دانلود کرده. والا

واقعا خیلی چیزارو اولین بار اینجا دیدمو شنیدم😕

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
هود اشپزخونه را روشن کن. نزدیکش بایست و بچه رابغل کن. هم اروم میشه. هم میخوابه. یا صدای جاروبرقی؛سشو ...

اره براش صدای سشوار دان کردم ولی اروم نمیشه شبا هم اینجوریه و هی زور هم میزنه

قطره کولیکز بده عالیه واسه کولیک البته بچه منم تا سه ماهگی نمی‌خوابید ولی آروم بود گریه نمی‌کرد بردم ...

دیفن خیلی بده برای هوش بچه. خواب اور هم هست. دکتر به من گفت اگر بچه انقدر اذیت کرد که خواستی از پنجره پرتش کنی اونوقت اجازه داری دیفن بدی. منم ندادم اصلا. ولی رسما پوستم کنده شد.

قطره کولیکز بده عالیه واسه کولیک البته بچه منم تا سه ماهگی نمی‌خوابید ولی آروم بود گریه نمی‌کرد بردم ...

اهان از دکترش میپرسم که به بمنم بده