2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همکارم معلم بعد برای همکارخانم رفته بانک ضامن بشه بعد دیده بود وام به اسم شوهرش تو رو درواسی ضامن شده بود بعد اونم نامردی کنه قسط هاش رو نده وقتی براش اخطاریه می رفت شوهرش فهمیده بود برای یک مرد ضامن شده خیلی ناراحت شده بود دعوا کرده بودن 

همکار دیگه هم می گفت به من چه شوهرم قسط ها رو نمی ده می رفت ماشین ظرفشویی می خریدیخچال ساید می خرید وامش رو نمی داد در اخر از طریق اداره تونستن اون خانم رو تهدید کنن ضامن بیچاره رو اذیت نکنه

ضامن برادر خودش شده چون یک ماه قسطارو دیر داده زدشش

خواهرشوهرمن ضامن هیشکی نشده نه میشه 

چون شوهرش اجازه نمیده 

داداشا بهش بگن گیریم ضامنمون شو ،ارجاع میده به شوهرش 

اونم میگه نه ☹️

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

ضامن برادر خودش شده چون یک ماه قسطارو دیر داده زدشش

والا عزیزم شوهر من ضامن برادرش شد خودمون ماشین مون اقساط داشت بانک به خاطر ضمانت حقوقش رو برمی داشت کم مونده بود ماشین مون رو بگیرن ازمون اینقدر غصه خوردیم تا از این بحران رد شدیم برادر شوهرم قسط هاش رو نمی داد به پسر عموی کلاه بردار وپولدارش پول غرض می داد وقتی به پدرشوهر ومادرشوهرم گلایه می کردیم می گفتن پسر عموشه به شما ربطی نداره 

الان ده ساله با برادر شوهرم قهریم