2777
2789
عنوان

قسم قران به دروغ خوردم بخاطرجاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 85 پست
به مادرشوهرم حقیقتونگم؟؟؟

ببین یک شیرینی نظرقران کن اززیر قران ردشو بعضی مواقع یک دورغ قسم زندگی یکی نجات میده مشکلی پیش نمیاد

یک موبلندهمیشه خوش قلبه همیشه جذابه همیشه باحاله همیشه مهربون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جاریمم گفتم که چیکارکنم گفت نگوگناهش گردن من؟؟؟

آخی بیچاره جاریت، نه کسی رو تو گور کسی نمیخوابونن، شما قسم خوردی خودتم باید کفاره شو بدی، سه روز روزه بگیر، ان شاءالله خدا هم میبخشه، نمیخوام تو دلتو خالی کنم، یه بار یکی از همسایه هامون سر یه زمینی قسم دروغ به قرآن خورد که این زمن مال منه، از سر زمین برنگشت خبر فوت پسرشو بهش دادن، دوست داداشم بود، بادکنکو فوت کرد برگشت تو دهنش راه تنفسیسو بست بیچاره خفه شد، پنحج سالش بود، اینو تعریف کردم که بفهمی قسم قرآن به دروغ گناه بدیه باید حتما کفاره بدی

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

آخی بیچاره جاریت، نه کسی رو تو گور کسی نمیخوابونن، شما قسم خوردی خودتم باید کفاره شو بدی، سه روز روز ...

اره میگیرم حتمااماخوب من اگه بچم میگفت وازدروغ میگفتم جاریم گفته وقسم میخوردم اون خیلی گناه داشت امامن نخواستم زندگیش خراب بشه وبه فکرجاریم بودم

اره میگیرم حتمااماخوب من اگه بچم میگفت وازدروغ میگفتم جاریم گفته وقسم میخوردم اون خیلی گناه داشت اما ...

آره میدونم، ولی یه چیزیم میگم نارتحت نشو عزیزم، از اول خودتو درگیر این حرفای خاله زنک نمیکردی این بحثام پیش نمیومد، سعی کن از این به بعد کاری به جاری، خواهر شوهر مادر شوهر کلا طایفه ی شوهر نداشته باشی 

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

حالا شما چی کاره بودی خبر کشی کردی که بخوای قسم دروغ بخوری  یه کم رو شخصیتت کار کن

اولامن خبرکشی نکردم خواهرشوهرم پیشه جاریم حرف بدی درموردم زده بودکه همشون بودن ومنم به جاریم گفتم بهشون میگم اززبون بچم گفت بگو٫منم امروزبحثش کشیده شده بودومنم به خواهرشوهرم گفتم تواینطوری گفتی٫اماگفتن قسم بخورکه باورکنن بچه گفته ومیدونن جاریم خیلی دهن لقه وهرچی بشه همه جامیگه ومیخواستن اینومعلوم کنن وگفتن قسم بخورکه من برای زندگی اون قسم به دروغ خوردم لطفاوقتی چیزی روکامل نمیدونیدقضاوت نکنیدوکسی رومتهم نکنید

آره میدونم، ولی یه چیزیم میگم نارتحت نشو عزیزم، از اول خودتو درگیر این حرفای خاله زنک نمیکردی این بح ...

اره عزیزم حق داری درسته منم اصلااینطورادمی نیستم جاریم پشت من خیلی حرف زده ومادرشوهرم اینااومدن بهم گفتن گفتم خوب کاری کرده وجاریم راست میگه ونخواستم که اوقات اونوتلخ کنم حتی مادرجاریم روسرم قسم میخوره واینقدرمنودوست داره که حدنداره اخه ذاتمومیدونه٫اماخوب اوناامروزهی‌گفتن وگفتن تامنم نتونستم جلوموبگیرم درست میگی عزیزم