2777
2789
عنوان

قسم قران به دروغ خوردم بخاطرجاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 85 پست
دروغت مصلحتی بوده اما نباید توهم حرف جاری رو پیش مادر شوهر میگفتی حالا یک زنگ به مرجعت بزن خیال خودت ...

اخه منکه اززبون اون نگفتم اززبون بچم گفتم اون نبایدقسم میدادامامنم نبایدمیگفتم قبول دارم ادم دهن لقیم نیستم اخه یکدفعه شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ قربون دهنت تاتکون میخورم میگه به قران قسم بخور

از این به بعد هر چی گفت بگو میخوای باور کن میخوای نکن من برای احدی قسم نمی‌خورم 

یکی به من بگه قسم بخور واقعا حس میکنم داره به شعورم توهین می‌کنه قسم بخور یعنی تو یه دروغگویی من برای اینکه حرفت رو باور کنم لازمه که ازت قسم بشنوم

.
اخ قربون دهنت تاتکون میخورم میگه به قران قسم بخور

اصلا نباید حرفی میزدی که مجبور بشی قسم بخوری

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
به مادرشوهرم حقیقتونگم؟؟؟

نه نه دیگه، گناه داره جاریت، فقط باید کفاره ی قسم دروغتو بدی، کفاره ی قسم دروغم غذا دادن به ده تا آدمه نیازمنده اگه نشد باید لباس بخری برای ده تا نیازمند اگه اینم نمیتونی باید سه روز روزه بگیری، تاخیر در دادن کفاره هم اصلا جایز نیست 

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

[QUOTE=171022571]صدقه بدم یاروزه بگیرم؟؟؟؟[/QUOTEه 

صدقه بده به کسایی که محتاج ان ازان به بعد سعی کن هرکی گفت قسم بخوریی بگو قسم به قران چیزی نیست که من سر هرچی بخورم میخوایی باور کنید نمیخوابیدم نه 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
به جاریمم گفتم که چیکارکنم گفت نگوگناهش گردن من؟؟؟

نه نگو فقط سه روز روزه گرفتن و غذا دادن به نیازمند ها کاری نیست بنظرم کفارتو بده خیلی بهتره آروم تر میشی دیگه ممکنه هم شوهرت هم مادر شوهرت هیچ وقت دید مثبتی بهت نداشته باشن

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
اخی    بیچاره جاریت

اره منم دلم براش میسوزه اون تاحالاخیلی پشت سرمن حرف زده وهمشونم لو داده که من گفتم وادم بده هم من دراومدم میگن توبه اون یادمیدی ولی خوب من همچین کاری نکردم چون میدونم شوهرش سگه وبیچارش میکنه