2777
2789
عنوان

قسم قران به دروغ خوردم بخاطرجاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 85 پست
اره عزیزم حق داری درسته منم اصلااینطورادمی نیستم جاریم پشت من خیلی حرف زده ومادرشوهرم اینااومدن بهم ...

بعضی وقتا ایل شوهر اینقد روی اعصاب آدم میرن که نمیتونی تحمل کنی این یکیو قبول دارم، من لهجه م با خونواده ی شوهرم یکی نیست، با پسرمم به لهجه ی خودم حرف میزنم، بعد اینام منتظرن یه چی بگه مسخره کنن، فقط میخوان مثل خودشون حرف بزنه، همیشه بهم میگن اینطوری باهاش صحبت نکن بعدا مسخره ش میکنن بیرون از خونه، ولی فک نکنم بچه م بیرون بیشتر از پیش اونا اذیت بشه، ولی منم افتادم روو دنده ی لج فقط مثل خودم باهاش حرف میزنم، هی هیچی نمیگیم هی پر رو تر میشن، اگه بچه مو مسخره کنن دیگه حتما چیزی بهشون میگم

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

یه جور دیگه جمع میکردی 

اخه خاک‌ توسرمن بشه اینطورمواقع دست وپاموگم میکنم وبدنم سردمیشه وبه تته پته میوفتم وصدام میلرزه حالاباشه به جای من خواهرشوهرم باشه همون لحظه یک دروغی مییازه که ازراستش موردقبول تره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی وقتا ایل شوهر اینقد روی اعصاب آدم میرن که نمیتونی تحمل کنی این یکیو قبول دارم، من لهجه م با خون ...

خدایاچراخانواده شوهرباعروس اینطورین؟منکه خداشاهده اگه تاحالابهشون بی احترامی کرده باشم ومادرشوهرم اوایل خیلی دوسم داشت وخوب بودباهام تااینکه اینقددختراش سرشوخوندن که اونم دیگه مثله هموناشد٫سه تاخواهرشوهردارم یکیشون فقط منودق میده وازدستش عاصی شدم ویکیشونم تقریباخوبه ودوسش دارم٫ولی خوب تواین۸سالی که ازدواج کردم هربلایی بگی سرم اوردن

بیچاره جاریت به کی هم اعتماد کرده. حالا نمیشد نگی؟؟!!

جاریم میدونه که من هیچی ازحرفاشونمیگم که به من همه چیرومیگه درصورتی که همین جاریم تاحالاپست سرم خیلی حرف زده ومنم میتونستم امروزقسم دروغ نخورم وبگم اون گفته ولی نکردم چون میدونم شوهرش ادم نیست ومیزنش٫همین موضوع روهم به جاریم گفتم اینواززبون بچم بهشون بگم گفت بگو

استفتائات چیه وشمارش چنده عزیزم؟؟؟

مرجع تقلیدت چه کسی هست؟ هر کسی باشه دفتر پاسخگویی به سوالات دارن میتونی مستقیم به دفترشون زنگ بزنی 

این شماره برای مشهده زنگ بزنی ازت میپرسن مرجع تقلیدت کیه و سوالت چیه و بعد طبق نظر مرجع تقلید خودت بهت جواب میدن 

025177466666

اینم برای قم هست 09640 دو تا شماره برای قم سیو دارم اون یکی 096400 هست نمی‌دونم کدوم درسته

.
مگه لهجتون چیه عزیزم کجایی هستی؟؟؟

کوردم، کوردی یه زبانه و چندین لهجه داره، اونا سورانی ان و من افشار

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba