2777
2789
عنوان

چه حرف قشنگی از شوهرتون شنیدین که قند تو دلتون آب کرده😚

| مشاهده متن کامل بحث + 114870 بازدید | 1464 پست
والا منی ک شوهر دارم الان شوهرم خوابیده خونه . من تنها اومدم آزمایشگاه . با وجود اینکه ماشین داریم م ...

ای بابا 

چی بگم به این مردها 😤

انشاا... که درست میشه خودت رو نگران نکن عزیزم

الحمدلله 
ما همدیگه رو داریم چه نیازی به بچه داریم البته به کسی غیر من گفتند

سلام عزیزم 

من هر چی زنگ زدم دکتر بلیغی میگه وقت ندتریم اینور سال شما چجوری وقت میگرفتی ؟😭

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم فدات بشم❤😍 آره چند وقت نیومدم نی نی سایت  قربون محبتت خواهری🌺⚘💐🌸🌹💮🏵🌷😍😙❤

خدانکنه عزیزم دلم برات تنگ شده بود 😍

🌹میشه برای تکمیل شدن هرچه زودترخونمون وخوب شدنم وتموم شدن این دردم  صلوات مهمونم کنید خداخیراخرت ودنیاروبهتون بده وهرچی ازخدامیخوایدبهتون بده 😍💓🌹  باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂خدایا جوانمرد کیه 😯چرا ازهمه جاباخبره😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیمکاش اینستاگرام نابودبشه ترامپ اخراج بشه مرگ بر آمریکا و اسرائیل و انگلیس داعش حیوونه درنده چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبااینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیاریدانتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم😂😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂😂😂

یادمه یه بار به هم ریخته بود منم با حوصله باهاش رفتار کردم تا حالش بهتر شد بعد چند روز گفت ممنونم ازت ببخشید که اذیتت کردم زندگیم اینو بدون که حاضرم هرچی دارم و ندارم بدم ولی یه قطره اشک تورو نبینم دنیای من😍😇

سه سال میگذره ولی هیچوقت یادم نمیره 

آخه همسرم خیلی اهل ابراز احساسات لفظی نیست 

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...
خدانکنه عزیزم دلم برات تنگ شده بود 😍

فدات بشم من بیشتر دوست مهربونم😍😍😍😍😍😍

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
سلام عزیزم  من هر چی زنگ زدم دکتر بلیغی میگه وقت ندتریم اینور سال شما چجوری وقت میگرفتی ؟😭

سلام

من بیمارشون هستم و کلینیک میرفتم غالبا 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

سلام من بیمارشون هستم و کلینیک میرفتم غالبا 

اها کلینیک مهرگان ؟

من مطبش زنگ زدم گف اصلا پذیرش نداریم 

ینی کلینیک وقت میده ؟

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
خدا برای هم حفظتون کنه😍چقدر دلم خواست رابطه ی همسرمو دخترم در آینده مثل شما و بابات باشه♥️

ممنونم ازت عزیزم،امیدوارم هرچی می‌خواین همون‌طور باشه،من با پدرم خیلی دوستم⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بله احتمال داره وقت بدن 

اهان 

بعد چجوریه میتونی دکترتو انتخاب کنی ؟

مثلا شما میگفتی فقط همین دکتر باشه ؟

راجع به دکترای دگ اطلاعی نداری؟ پوست کی خوبه ؟

اهان  بعد چجوریه میتونی دکترتو انتخاب کنی ؟ مثلا شما میگفتی فقط همین دکتر باشه ؟ راجع به دکت ...

من وقت کلینیک داشتم و دکترم هم معلوم بود 

بقیه دکترها رو خبر ندارم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

تاپای تعهد وسط نیامده خیلی دلت رو به این حرف ها خوش نکن عزیزم. مراقب خودت و دلت باش حرف بیرون از فضا ...

چرا نباشه؟ خيلى دلم خوشه اتفاقا، دو ساله مردونه پشتم وايساده درحاليكه هيچكس واينساد، نميذاره هيچ كم و كسرى داشته باشم. همسر سابقم كه تعهد شناسنامه اى داشت  بهم علاقه نداشت و خيانت كرد و هيچوقت كارايى كه ايشون واسم كرده رو نكرد. مشكلات زيادى دارم و هست كه فعلا نميتونيم به هم برسيم، هدفم از روز اول ازدواج نبوده، بى نهايت همو دوس داريم و حتى اگه به ازدواجم ختم نشه بازم دوسش دارم و دلم بهش متعهده. مرسى كه به كامنتم توجه كردين🥰🌹

شبى كه ستارگانش را فراموش ميكند..